3D laserscanning og 3D model

Store som små projekter stiller krav til et godt datagrundlag. 3D laserscanning sikrer et præcist og sikkert grundlag - uanset om du projekterer nybyggeri, renoveringsprojekt, nyt byområde eller en bro.

3D model af byggeri og anlæg

Har du overblik over eksisterende forhold i din projektering? Hvis ikke er det en fordel, at du allierer dig med en af vores 3D specialister. Med en 3D model gør vi dit projekt håndgribeligt. Vi udfører 3D laserscanning og udarbejder valide data, hvilket giver dig et korrekt grundlag, der sikrer, at du kan træffe kvalificerede beslutninger. Vi opmåler området, byggeriet eller dit anlæg med 3D laserscanning og forvandler de indsamlede data til en 3D model.  

I Geopartner er vi eksperter i 3D og laserscanning. Vi arbejder altid med de nyeste teknologier, og vores mange specialiserede medarbejdere hjælper dig hurtigt videre i processen.

 

Effektiv og præcis 3D laserscanning

3D laserscanning er en effektiv og præcis metode til laseropmåling med stor nøjagtighed. Med vores 3D scanner etablerer vi punktskyer, der med millimeterpræcision kan give fuld fotografisk farvegengivelse i 3D. Det giver dig mulighed for videre bearbejdning, modellering og visualisering af de indsamlede data. Vi udarbejder også BIM-modeller ud fra punktskyer, hvilket er en ideel løsning i forbindelse med renoveringsprojekter, hvor gamle tegninger ikke længere er retvisende.

Når projektet er klar til at blive præsenteret, er en 3D model også særdeles velegnet, da de præcise laseropmålinger og det kalibrerede kameraudstyr gør modellen dokumenteret og målfast.

Læs mere om vores arbejde med 3D laserscanning og afsætning på byggeriet af Kirk Kapitals nye domicil på Vejle Havneø.

 

Vil du med på kursus i MicroStation og PowerCivil? Vores dygtige konsulenter står klar til at give dig en grundig introduktion i programmerne og bl.a. at behandle 3D data i programmerne. Se vores kursusudbud.

 

https://www.youtube.com/watch?v=lVCEdu3xvWE

I 2016 3D laserscannede vi den gamle kommandopost på Viborg Banegård ned til mindste detalje. Det resulterede i en komplet 3D model til arkitektens videre arbejde. Se mere fra projektet i videoen ovenfor.

Har du brug for en 3D model til dit projekt?

Morten Thoft
Projektchef, landinspektør, partner
Mobil +45 2923 7742
mot@geopartner.dk