3D model og visualisering på baggrund af korrekt datagrundlag

Vi er specialister inden for datahåndtering, dokumentation og 3D model af bygninger, veje eller anlæg. Gennem  3D laserscanning, præcise opmålinger og dronefotos indsamler vi nøjagtige data til dokumentation af eksisterende forhold, hvilket sikrer dig et korrekt grundlag for at udarbejde visualisering.

En 3D model kaldes en digital tvilling

En 3D model gør dit projekt håndgribeligt, og giver dig overblik over alle eksisterende forhold. Modellen er en virtuel, nøjagtig kopi af eks. din bygning, din vej eller din tekniske installation – modellen kaldes derfor også en digital tvilling. 3D modellen laves ud fra punktskyen baseret på de indsamlede scanningsdata og kan bruges af alle interessenter i projektet. 

Med en 3D model af bygninger, vej eller tekniske installationer kan du og alle samarbejdspartnere se og anvende den samme model. I kan sidde på forskellige lokationer og behøver ikke bevæge jer ud on site for at analysere, vende, dreje, teste og simulere modifikationer eller ændringer. På den måde minimeres risici i design-, projekterings-, produktions- og installationsfasen. Ligesom modellen kan bruges til effektiv og kvalificeret planlægning af vedligehold og renoveringer (Facility Management).

Også til præsentationsformål er 3D modellen velegnet, da den præcise opmåling og bearbejdningsmetode gør modellen målfast og egnet som valid dokumentation.

3D visualisering kan udarbejdes ud fra eventuelt eksisterende kortmateriale samt det nye indsamlede datamateriale. Den færdige 3D visualisering leveres til dig i det ønskede format.

Læs om BIM model her

Læs om 3D scanning af bygninger her

Vil du vide mere om 3D model af bygninger, vej eller anlæg?

Anders Flensborg Iversen
Landinspektør, teamleder 3D-laserscanning og drone
Mobil +45 2869 4032
afi@geopartner.dk