Er du nysgerrig på, hvordan livet som landinspektør eller kort- og landmålingstekniker ser ud? Start din karriere allerede under studierne og få professionel, hands-on erfaring i en af Danmarks største rådgivende landinspektørvirksomheder. Vi tilbyder praktikpladser, studiejobs, projektsamarbejder og forskellige arrangementer målrettet dig som studerende.

Mange af vores dygtige medarbejdere startede deres karriere hos os allerede som studerende eller nyuddannede. For at fortsætte vores succes som en af landets førende rådgivende landinspektørfirmaer, har vi stadig brug for at tiltrække de klogeste hoveder.

Virksomhedsophold og praktikforløb

Hvert år tilbyder vi virksomhedsophold for landinspektørstuderende og praktikforløb for KLT-studerende. Det gør vi lige nu, og du kan søge her.

Afprøv landinspektørfaget i praksis

På udkig efter en praktikplads? Vi søger løbende dygtige studerende inden for landinspektør- og kort- og landmålingsteknikerfaget. Under et praktikforløb hos os indgår du i det daglige arbejde med vores dygtige medarbejdere, og du vil i høj grad få mulighed for at arbejde med de fagområder, som du brænder for.

Du bliver introduceret for spændende opgaver i det virkelige liv, hvor du skal tage fat, levere resultater og dermed lægger fundamentet for din fremtidige karriere. Du får samtidig en mentor, der sørger for, at du får et fedt og lærerigt praktikophold, der udfordrer dig. Du får kolleger fra forskellige faggrupper, som står klar til at give dig sidemandsoplæring, så du løbende udvikler dig. Her bliver du ikke overladt til dig selv.

Læs hvad tidligere praktikanter synes om et praktikophold hos os nedenfor på denne side.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt?

Søger du en virksomhed at skrive din opgave sammen med? Så tøv ikke med at tage fat på os. Vi har altid gang i en masse spændende projekter og vil meget gerne høre tankerne og ambitionerne bag dit projekt og vurdere mulighederne for et samarbejde.

Følg os på Facebook og LinkedIn og se, hvad vi laver af spændende og sjove ting. 

Som praktikant ved Geopartner får du indflydelse på dit praktikforhold, så det bliver skræddersyet til netop dine interesser. Det giver mig mulighed for at prøve en bred vifte af fagområder, hvilket er med til at rykke mine kompetencer indenfor landinspektørfaget

Thomas Besser
Tidligere landinspektørpraktikant i Geopartner

Jeg har prøvet flere forskellige opgaver, præcis som jeg ønskede – det har været godt og lærerigt. Som praktikant i Geopartner oplevede jeg, at man ikke bare er praktikant. Man får tildelt ansvar, spændende opgaver, og man bliver inddraget i det sociale – både på kontoret og på tværs af afdelingerne i hele landet.

Sofie Bilander Åkerstedt
Tidligere kort- og landmålingsteknikerpraktikant i Geopartner

Hos Geopartner opnår jeg mine personlige mål om at arbejde i en virksomhed i vækst, med høj faglig viden, og kompetence til at rådgive samt udføre de arbejdsopgaver kunden ønsker. Virksomheden prioriterer personlig udvikling og et godt kollegialt sammenhold samt et behageligt arbejdsmiljø meget højt på listen.

Mathias Møller Vous Christensen
Tidligere kort- og landmålingsteknikerpraktikant i Geopartner

Kontakt

Stine Kreuz Moestrup
HR-konsulent
Mobil +45 4076 0756
skm@geopartner.dk