For studerende

Er du nysgerrig på, hvordan livet som landinspektør eller kort- og landmålingstekniker ser ud? Start din karriere allerede under studierne og få professionel, hands-on erfaring i en af Danmarks største rådgivende landinspektørvirksomheder. Vi tilbyder praktikpladser, studiejobs, projektsamarbejder og forskellige arrangementer målrettet dig som studerende.

Mange af vores dygtige medarbejdere startede deres karriere hos os allerede som studerende eller nyuddannede, og for at fortsætte vores succes som en af landets førende rådgivende landinspektørfirmaer har vi stadig brug for at tiltrække de klogeste hoveder.

 

Afprøv landinspektørfaget i praksis

På udkig efter en praktikplads? Vi søger løbende dygtige studerende inden for landinspektør- og kort- og landmålingsteknikerfaget. Under et praktikforløb hos os indgår du i det daglige arbejde med vores dygtige medarbejdere, og du vil i høj grad få mulighed for at arbejde med de fagområder, som du brænder for.

Du bliver introduceret for spændende oplevelser i det virkelige liv, hvor du skal tage fat, levere resultater og dermed lægger fundamentet for din fremtidige karriere. Du får samtidig en mentor, der sørger for, at du får et fedt og lærerigt praktikophold, der udfordrer dig, og kolleger fra forskellige faggrupper står klar til at give dig sidemandsoplæring, så du løbende udvikler dig.

Er det dig? Søg din praktikplads nu på job@geopartner.dk. 

 

Kom og mød os til åbent hus 

Hvert år slår vi dørene op på vores kontorer i Aalborg, København og Vejle og inviterer studerende indenfor. Vores dygtige medarbejdere står klar til at vise dig vores arbejdsplads indefra og fortælle om det fede ved at arbejde hos os. Følg os på LinkedIn, så lover vi at holde dig opdateret på, hvornår næste arrangement løber af stablen.

I videoen herunder kan du høre, hvad deltagere til et af vores tidligere arrangementer fik ud af at deltage.

https://www.youtube.com/watch?v=zpwDeCUPMtk

 

Skal vi samarbejde om dit næste projekt?

Søger du en virksomhed at skrive din opgave sammen med? Så tøv ikke med at tage fat på os. Vi har altid gang i en masse spændende projekter og vil meget gerne høre tankerne og ambitionerne bag dit projekt og vurdere mulighederne for et samarbejde. Kontakt os på job@geopartner.dk.

 

I mellemtiden kan du jo like os på Facebook og LinkedIn og følge lidt med i, hvad vi laver af spændende og sjove ting.