Er du nysgerrig på, hvordan livet som landinspektør eller kort- og landmålingstekniker ser ud? Start din karriere allerede under studierne og få professionel, hands-on erfaring i en af Danmarks største rådgivende landinspektørvirksomheder. Vi tilbyder praktikpladser, studiejobs, projektsamarbejder og forskellige arrangementer målrettet dig som studerende.

Mange af vores dygtige medarbejdere startede deres karriere hos os allerede som studerende eller nyuddannede. For at fortsætte vores succes som en af landets førende rådgivende landinspektørfirmaer, har vi stadig brug for at tiltrække de klogeste hoveder.

Afprøv landinspektørfaget i praksis

På udkig efter en praktikplads? Vi søger løbende dygtige studerende inden for landinspektør- og kort- og landmålingsteknikerfaget. Under et praktikforløb hos os indgår du i det daglige arbejde med vores dygtige medarbejdere, og du vil i høj grad få mulighed for at arbejde med de fagområder, som du brænder for.

Du bliver introduceret for spændende oplevelser i det virkelige liv, hvor du skal tage fat, levere resultater og dermed lægger fundamentet for din fremtidige karriere. Du får samtidig en mentor, der sørger for, at du får et fedt og lærerigt praktikophold, der udfordrer dig. Du får kolleger fra forskellige faggrupper, som står klar til at give dig sidemandsoplæring, så du løbende udvikler dig.

Er det dig? Søg din praktikplads her.

Kom og mød os til åbent hus 

Hvert år slår vi dørene op på vores kontorer i Aalborg, Odense og København og inviterer studerende indenfor. Vores dygtige medarbejdere står klar til at vise dig vores arbejdsplads indefra og fortælle om det fede ved at arbejde hos os. Følg os på LinkedIn og Facebook, så lover vi at holde dig opdateret på, hvornår næste arrangement løber af stablen.

I videoen herunder kan du høre, hvad deltagere til et af vores tidligere arrangementer fik ud af at deltage.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt?

Søger du en virksomhed at skrive din opgave sammen med? Så tøv ikke med at tage fat på os. Vi har altid gang i en masse spændende projekter og vil meget gerne høre tankerne og ambitionerne bag dit projekt og vurdere mulighederne for et samarbejde.

I mellemtiden kan du jo like os på Facebook og LinkedIn og følge lidt med i, hvad vi laver af spændende og sjove ting. 

Kontakt

Stine Kreuz Moestrup
HR-konsulent
Mobil +45 4076 0756
skm@geopartner.dk

Som praktikant ved Geopartner får du indflydelse på dit praktikforhold, så det bliver skræddersyet til netop dine interesser. Det giver mig mulighed for at prøve en bred vifte af fagområder, hvilket er med til at rykke mine kompetencer indenfor landinspektørfaget

Thomas Besser
Landinspektørpraktikant i Geopartner

Hos Geopartner opnår jeg mine personlige mål om at arbejde i en virksomhed i vækst, med høj faglig viden, og kompetence til at rådgive samt udføre de arbejdsopgaver kunden ønsker. Virksomheden prioriterer personlig udvikling og et godt kollegialt sammenhold samt et behageligt arbejdsmiljø meget højt på listen, hvilket er med til at fremme og forstærke mit ønske om forsat at være ansat i virksomheden

Mathias Møller Vous Christensen
Kort- og landmålingsteknikerpraktikant i Geopartner