Få adgang til en moderne dataplatform, hvor du kan se dine 2D- og 3D datakilder samt projektrelaterede dokumenter.

Du kender sandsynligvis allerede problemet… Du får lavet scanninger, store droneoptagelser eller andre store datamængder, og når du får gennemgået data med leverandøren, fungerer alting perfekt. Så snart leverandøren forlader huset, kommer problemstillingen med at dele data med andre i projektet og dine rådgivere. Her har du brug for en dataplatform.

Vi lever af at arbejde med store og svært håndterbare datamængder, så vi står selv til daglig med de udfordringer, du kender, når du skal vise og dele store data med andre.

Med Geopartners dataplatform Cloud Connect får du løst ovenstående udfordring. Cloud Connect er en dataplatform, der giver dig adgang til data, og du bestemmer, hvem der kan se indholdet. Det betyder, at du let kan invitere kollegaer, leverandører og rådgivere ind på dataplatformen med henblik på deling af dedikerede 2D- og 3D datakilder. Det bliver let at tilgå data, og du bliver din egen 3D specialist, der er i stand til at se og analysere modeller samt foretage dine egne opmålinger.

Mange datakilder samles i Geopartners dataplatform

Det er ikke bare data fra Geopartner, du kan anvende i vores dataplatform Cloud Connect. Data kan komme mange steder fra og vises som én samlet adgang til data, der traditionelt ikke er særligt tilgængelige. Cloud Connect er baseret på anerkendte teknologier og udgør en løsning til dit team, hvor der er fokuseret på adgangen og tilgængeligheden.

De mest gængse standarder på området er understøttet, så data kan vises integreret i webløsningen eller kan downloades og anvendes i din egen software.

Delingstjeneste for dit team

Cloud Connect hænger sammen med Geopartners øvrige GIS platform. Det giver dig adgang til en omfangsrig pallette af værktøjer i 2D og 3D, samt kobling til danske offentlige datakilder og forædlede dataprodukter, der gør din hverdag nemmere.

Cloud Connect viser visuelle data

Ud over lagring, fælles overblik og deling af data byder Cloud Connect på en ’viewer løsning’, så du kan åbne og navigere i punktskyer, som normalt kræver specialiserede programmer og stor computerkapacitet. Det er muligt at bevæge sig rundt i filerne, se forskellige tværsnit, måle i punktskyen, skrive annoteringer mv. uden specialprogrammer og på en normal PC.

Vil du læse mere?

Artikel om Cloud Connect

Udbytte af Cloud Connect

  • Nem opbevaring af meget store datakilder, f.eks. scanninger, droneoptagelser og panoramabilleder
  • Løbende deling af data med dine samarbejdspartnere
  • Data er lige ved hånden i en internet browser. Så er du ikke afhængig af lokalt installeret specialsoftware.
  • Spar penge på opbevaring af meget store datamængder

Eksempler på brugen af vores dataplatform Cloud Connect

  • Udstilling af ’As-built-dokumentation’
  • Udstilling af punktskyer
  • Udstilling af panoramabilleder
  • Udstilling af ortofoto
  • Deling af dokumentation for projekteringer, projektplaner og drift / vedligehold
  • Kombinering af egne og offentlige datakilder. Eks. ledningsoplysninger, bygningsskitser, rids fra tinglysning, tv-optagelser m.m.
Cloud Connect - dataplatform og deling af data - Geopartner
Anders Iversen, landinspektør og produktansvarlig forklarer om dataplatformen Cloud Connect.

Kontakt os:

Anders Flensborg Iversen
Landinspektør, teamleder 3D-laserscanning og drone
Mobil +45 2869 4032
afi@geopartner.dk
Lars Klindt
GIS-konsulent
Mobil +45 2858 1660
lkm@geopartner.dk