Geopartner Landinspektører A/S er en af landets største rådgivende landinspektørvirksomheder. Vores speciale er at yde kompetent rådgivning til virksomheder, offentlige myndigheder samt private borgere over hele landet.

Vi rådgiver og løser opgaver inden for eks. traditionelle landinspektørdiscipliner, GIS, softwareløsninger, tinglysning samt planlægning og rådgivning om fast ejendom og ejendomsudvikling. Derudover er vi eksperter i at løse inspektions- og monitoreringsopgaver samt geodætisk opmåling til brug i bl.a. klimatilpasning.

Gennem fusioner og organisk vækst har vi udviklet os til i dag at være over 230 medarbejdere indenfor en række fag- og specialistområder og fordelt på 25 kontorer over hele Danmark. 

Vores størrelse, geografiske udbredelse og kompetencer gør, at vi kan løse komplekse opgaver af enhver størrelse med brug af den nyeste teknologi alle steder i landet.

Selvom vi er en virksomhed i vækst, lægger vi stadig vægt på at være din lokale landinspektør. Vi kalder det lokal forankring – i en større sammenhæng.

Geopartner som Fremtidens Landinspektørvirksomhed

Vi har et klart mål om ikke kun at være den bedste landinspektørvirksomhed i dag men også FREMTIDENS LANDINSPEKTØRVIRKSOMHED. For at være det, kræver det, at vi har den skarpeste viden – vi kalder det Viden i Tiden. Vi skal tilbyde de stærkeste løsninger – som vi kalder Løsninger i Tiden. Og vi skal være den mest attraktive arbejdsplads – det vil sige Arbejdsplads i Tiden. Det er vores mål, og det arbejder vi for hver eneste dag.

Du kan møde nogle af vores mange dygtige specialister her.

    Kontakt os

    Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.