Karriere i Geopartner

Geopartner er en af Danmarks største rådgivende landinspektørvirksomheder. Vi har en klar vision: vi vil være nr. 1. Derfor søger vi højtkvalificerede medarbejdere, som kan bidrage til vores dynamiske samarbejdskultur og fortsatte udvikling.

Bliv en del af et stærkt team

Vil du være en del af et team, som har store ambitioner, udfordrende opgaver og højt til loftet? Så er Geopartner arbejdspladsen for dig. Du bliver en del af et stærkt team på 200 medarbejdere fordelt på 26 afdelinger i hele landet.

Vi ser vores mange afdelinger som en del af en større sammenhæng, hvor det gode samarbejde drives af vores medarbejderes lyst til at dele viden med hinanden på tværs af fagområder og geografi. 

Derfor mødes alle medarbejdere i Geopartner også til den årlige Geopartnerdag. Her lærer vi hinanden endnu bedre at kende på tværs, og vi sparrer med hinanden og udvikler vores kompetencer gennem spændende faglige seminarer. 

 

Vi udvikler

I Geopartner sørger vi ikke kun for, at vores instrumenter, biler og IT er af den bedste kvalitet. Vi investerer også i vores medarbejdere og ønsker at give hver enkelt medarbejder muligheden for at udvikle sig.

Et centralt værktøj er her den personlighedsprofil, som alle medarbejdere får udarbejdet. Den gør dig klogere på egne styrker og udviklingsmuligheder og giver input til, hvordan du optimerer din kommunikation og dine samarbejdsevner over for dine kolleger.

Personlighedsprofilen anvendes i hverdagen af både ledere og medarbejdere til at sætte ord på sig selv og andre og til at skabe forståelse for hinandens handlinger og præferencer. Dét giver kommunikationen et stærkt løft samt en konstruktiv og positiv kultur præget af tillid, gensidig respekt og plads til, at hver enkelt kan vokse i samspil med sine kolleger.

Læs mere om, hvordan vi arbejder med medarbejderudvikling.

https://www.youtube.com/watch?v=dx926iB6kVY&t=6s

 

Investering i sammenholdet

Hvert år gør vi os umage for at skabe rammerne for et godt sammenhold blandt både nye og garvede kolleger i Geopartner. I efteråret 2017 tog godt 140 medarbejdere med på weekendtur til Hamborg, hvor hyggeligt samvær og gode, faglige snakke med kollegerne var i højsædet.

Lyder Geopartner som en arbejdsplads for dig? Tjek vores ledige stillinger eller send en uopfordret ansøgning og fortæl, hvorfor vi ikke kan undvære dig.

Har du spørgsmål? Så kontakt vores HR-chef

Dorte Andersen
HR-Chef
Tel. +45 9641 5278
Mobil +45 6189 6161
dea@geopartner.dk