Geopartner er en af Danmarks største rådgivende landinspektørvirksomheder, og vi har en vision: Vi vil være Fremtidens Landinspektørvirksomhed. For at vi kan være det, kræver det:

Derfor søger vi højt kvalificerede medarbejdere, som kan bidrage til vores dynamiske samarbejdskultur og fortsatte udvikling hen imod vores vision.

Bliv en del af et stærkt team 

Vil du være en del af et team med store ambitioner, udfordrende opgaver og højt til loftet? Så er Geopartner arbejdspladsen for dig. Du bliver en del af et stærkt team på over 200 medarbejdere fordelt på 25 afdelinger i hele landet.

Vi ser vores mange afdelinger som en del af en større sammenhæng, hvor det gode samarbejde drives af vores lyst til at dele viden med hinanden på tværs af fagområder og geografi. Det gør vi bl.a. på den årlige Geopartnerdag, hvor vi alle mødes, lærer hinanden endnu bedre at kende og udvikler vores kompetencer gennem faglige seminarer.

Tjek vores ledige stillinger eller send en uopfordret ansøgning og fortæl os, hvorfor vi ikke kan undvære dig.

Vi udvikler dig

I Geopartner sørger vi ikke kun for, at vores instrumenter, biler, IT og ydelser er af den bedste kvalitet. Vi investerer også i vores medarbejdere og giver hver enkelt medarbejder mulighed for at udvikle sig – fagligt og personligt.

Faglig udvikling

I Geopartner vil vi bidrage til din faglige udvikling. Vores Geopartner Academy sammen med HR-afdelingen sikrer et konstant fokus på at styrke og udvikle vores medarbejdere. Det betyder, at vi har forskellige interne netværk med plads til sparring og læring, og vi udvikler vores egne kurser og uddannelser tilpasset vores forskellige faggrupper. Derudover får du mulighed for at komme på eksterne kurser og uddannelser.

Personlig udvikling

Et centralt udviklingsværktøj er den personlighedsprofil, som alle medarbejdere får udarbejdet. Den gør dig klogere på dine egne styrker og udviklingsmuligheder og giver input til, hvordan du optimerer din kommunikation og dine samarbejdsevner over for dine kolleger.

Personlighedsprofilen er solidt forankret og anvendes i hverdagen af både ledere og medarbejdere til at sætte ord på sig selv og andre og til at skabe forståelse for hinandens handlinger og præferencer. Dét giver kommunikationen et stærkt løft samt en konstruktiv og positiv kultur præget af tillid, gensidig respekt og plads til hver enkelt person.

Lyder Geopartner som en arbejdsplads for dig? Tjek vores ledige stillinger eller send en uopfordret ansøgning og fortæl os, hvorfor vi ikke kan undvære dig.

Har du spørgsmål?

Stine Kreuz Moestrup
HR-konsulent
Mobil +45 4076 0756
skm@geopartner.dk