I Geopartner tilbyder vi flere forskellige kurser. Tag en snak med os, og vi skræddersyer kurset til dit formål.

Bentley kurser

Som Bentley Institute Product Training Partner er vi certificerede undervisere i Bentleys programmer og afholder Bentley kurser. Vi tilbyder både grundkurser og virksomhedsspecifikt Bentley kursus målrettet jeres løsning og behov. Du kan regne med, at du får både teoretisk og praktisk viden om programmets vigtige funktioner med hjem.

Se her hvilke specifikke Bentley kurser vi tilbyder

Skræddersyede øvrige kurser tilpasset jeres behov.

Kundespecifikke kurser

Har I behov for et skræddersyet kursus, hvor brugernes ønsker og behov vedr. specifikke emner behandles? Vi tilbyder kurser, der tager udgangspunkt i dele af indholdet fra et standardkursus, men de kan også tilrettelægges helt individuelt.

Disse kundespecifikke kurser kan enten afholdes hos jer eller på Geopartners kursuscenter og med brug af jeres system og data, hvis dette ønskes. 

Workshop hos jer

Vi tilbyder at holde workshops hos jer. Det giver mulighed for at blive i eget miljø og kan ved flere deltagere også være økonomisk fordelagtigt.

Sidemandsoplæring

Et alternativ til traditionel undervisning er sidemandsoplæring, hvor en af vores konsulenter kommer ud til brugeren og gennemfører kombineret undervisning og opgaveløsning. Denne form er meget effektiv i forhold til at opbygge kompetencer inden for et specifikt område. Eksempler kan være opbygning af tegningsstandarder, udførelse af ledningsregistrering, indlæsning af TV-inspektioner eller opmålingsdata.  

Ved sidemandsoplæring er der optimale muligheder for at sparre med underviseren og stille alle de spørgsmål, man måtte have. Denne kursusform afregnes typisk efter timetakst eller fast tilbud. 

Individuelle kursusforløb for nye medarbejdere

Omkostningerne ved at få en ny medarbejder påvirkes af den periode, der går, før vedkommende er oplært og selvkørende. Mange kan sikkert nikke genkendende til udfordringen med at få oplært nye medarbejdere hurtigt og effektivt.

Typisk passer kursusudbuddet ikke med behovene indholdsmæssigt og tidsmæssigt, og kollegerne har ikke ressourcer til at hjælpe nye kolleger i gang. Derfor tilbyder Geopartner et nyt koncept, hvor vi efter en indledende behovsanalyse kan trække fra alle hylder: standardkurser, kundetilpassede kurser samt sidemandsoplæring.

Vi tilbyder den nye medarbejder et individuelt kursusforløb, som også involverer kurser fra andre udbydere, hvis Geopartner ikke kan dække det samlede behov.

Kurset gennemfører vi for enkeltpersoner eller grupper af medarbejdere.

Kontakt, hvis du vil vide mere om skræddersyede kurser:

Søren Holst
Udviklingsdirektør, partner
Mobil +45 2321 5793
sh@geopartner.dk