Udstykning og arealoverførsel er vores speciale. Vi tager hånd om opgaven og hjælper dig, uanset hvilket projekt du står overfor.

Skal du udstykke grund, overføre et areal fra én ejendom til en anden eller måske sammenlægge flere ejendomme? Uanset om du har planer om udstykning af grund, arealoverførsel eller sammenlægning, er det vigtigt, at du tager fat på en landinspektør. Som praktiserende landinspektører har vi nemlig monopol på at udføre denne type opgaver.

Mange parter kan være involveret i sager som disse. Vi tager hånd om opgaven lige fra de første ideer til den endelige registrering, og vores erfarne landinspektører giver dig faglig rådgivning og løser opgaven på professionel vis, uanset hvilket projekt du står overfor.

Opmåling af grund og grundigt forarbejde

Udstykning og arealoverførsel kræver grundigt forarbejde, inden vi udfører opmåling af grund og udarbejder de nødvendige dokumenter. Vi afklarer den offentlige planlægning, tinglyste servitutter på ejendommen, vejforhold og meget mere for at finde ud af, om udstykningen eller arealoverførslen kan realiseres. Derefter foretager vi opmåling af grund, fastlæggelse af skel, vi udarbejder dokumenter og indhenter de nødvendige godkendelser for derefter at sende sagen til Geodatastyrelsen, som registrerer og ajourfører den i de offentlige registre.

Tag fat på din lokale landinspektør, hvis du vil vide, hvad der kan lade sig gøre på netop din ejendom.

Hvad er udstykning af grund?

Udstykning af grund betyder opdelingen af fast ejendom i flere selvstændige grundstykker. De nye grunde udgør herefter nye selvstændige ejendomme, som kan sælges.

Geopartner har igennem mere end 5 år leveret kompetent sparring og værdifuld rådgivning i processen ”fra pløjemark til byggegrunde” i forbindelse med det nye boligområde, Grejs Søpark, ved Vejle. Geopartner håndterede opgaven med udstykning og byggemodning yderst professionelt

Lars Poulsen, direktør
Grejs Søpark A/S

Udstykning og arealoverførsel er vores speciale. 
Kan vi hjælpe dig videre?