Udstykning

Udstykning og arealoverførsel er vores speciale. Vi tager hånd om opgaven og er klar til at hjælpe dig, uanset hvilket projekt du står overfor.

Udstykning og arealoverførsel af ejendomme

Skal du udstykke din ejendom, overføre et areal fra én ejendom til en anden eller måske sammenlægge flere ejendomme? Uanset om du har planer om udstykning, arealoverførsel eller sammenlægning, er det vigtigt, at du tager fat i din lokale landinspektør. Som praktiserende landinspektører har vi nemlig monopol på at udføre denne type opgaver.

Mange parter kan være involveret i sager som disse. Vi tager hånd om opgaven lige fra de første ideer til den endelige registrering, og vores erfarne landinspektører er klar til at give dig faglig rådgivning og løse opgaven på professionel vis, uanset hvilket projekt du står foran.

 

Opmåling og grundigt forarbejde

Udstykning og arealoverførsel kræver grundigt forarbejde, inden vi udfører opmålingen og udarbejder de nødvendige dokumenter. Vi afklarer den offentlige planlægning, tinglyste servitutter på ejendommen, vejforhold og meget mere for at finde ud af, om udstykningen eller arealoverførslen kan realiseres. Derefter foretager vi opmåling, fastlæggelse af skel, udarbejder dokumenter og indhenter de nødvendige godkendelser for derefter at sende sagen til Geodatastyrelsen, som registrerer og ajourfører den i de offentlige registre.

Tag fat på din lokale landinspektør, hvis du vil vide, hvad der kan lade sig gøre på netop din ejendom.