Solcellepark

Store solcelleparker bliver i disse år etableret i Danmark såvel som i resten af verden. Når du skal etablere en ny solcellepark, er der mange faktorer at tage højde for i projektfasen. Geopartner råder over dygtige projektledere og specialister, der sikrer dig en tryg proces og nøjagtig afsætning af anlægget.

Nøjagtig afsætning giver optimal udnyttelse af solenergi

Den helt rette placering af solcellerne sikrer den optimale udnyttelse af solenergien, og med en nøjagtig afsætning af stålprofilerne, som solcellerne placeres på, har montørerne de optimale betingelser for en korrekt og effektiv placering af solcellerne. Omvendt betyder en unøjagtig placering af stålprofilerne ofte store både tidsmæssige og økonomiske tab. Vi foretager også afsætning af forsyningsledninger til solcelleparker.

Afsætning og opmåling af 100 hektar solcelleanlæg

I Vandel i Sydjylland har vi foretaget bl.a. afsætning og opmåling til et 100 hektar stort solcelleanlæg. Her udarbejdede vi også beregninger til en situationsplan med præcise afmærkninger til felterne, hvor solcellerne skulle placeres – det sikrede et effektivt solcelleanlæg, samt at den maksimale mængde strøm nu ledes gennem de opsatte transformere. Du kan læse mere om solcelleprojektet.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med etablering af solcelleparker, så kontakt vores specialister inden for grøn energi.

Vil du vide mere?

Ann-Marie Frydendal Sørensen
Landinspektør, projektchef, partner
Mobil +45 6155 2937
amf@geopartner.dk