Står I overfor vejudvidelse eller vejændring? Vi er opmåler og registrerer og er jeres kompetente samarbejdspartner i store som små infrastrukturprojekter.

Kompetent rådgivning i infrastrukturprojekter

I disse år investeres betydelige beløb i forbedringen af infrastrukturen landet over. Vejudvidelser og vejændringer er mange steder med til at skabe både større trafiksikkerhed og bedre fremkommelighed for bilister. Står I overfor et vejprojekt? Så er det vigtigt, at I tager fat på en kompetent og erfaren samarbejdspartner, da infrastrukturprojekter stiller store krav til både udstyr og mandskab.

I Geopartner stiller vi høje krav til præcision, og vi er jeres specialist inden for opmåling af veje og efterfølgende registrering. Vi foretager opmåling af eksisterende forhold og giver jer grundlaget til den videre projektering. Vi løser opgaven i dialog med jer og finder den rette metode, så I får præcis den nøjagtighed og fuldstændighed, som I har behov for i jeres projekt.

Med udgangspunkt i jeres behov vurderer vi, hvorvidt vi opmåler og kortlægger vejene med GPS, totalstation, scanning eller drone, og ud fra de indsamlede data leverer vi et 3D CAD projekteringsgrundlag. Har I udover CAD-projekteringsgrundlaget også behov for ledningsoplysninger eller oversigt over juridiske bindinger, hjælper vi jer også gerne med dette.

Vi foretager også afsætning og dokumentation af infrastruktur.

Vores specialister hjælper dig med præcis opmåling af veje og efterfølgende registrering. Kontakt din lokale landinspektør og hør nærmere