Har du brug for hjælp til at sikre rettigheder til jeres anlæg, opmåle ledninger, behandle data eller måske udarbejde kvalitetsstandarder? I Geopartner leverer vi ikke blot XYZ.

Vores forsyningsspecialister rådgiver jer

Vores erfarne rådgivere står klar til at rådgive jer i alt fra opmåling og databehandling til matrikulære og juridiske opgaver – uanset om det drejer sig om el, fiber, vand, varme eller affald.

Med et stærkt team af kompetente forsyningsspecialister på tværs af hele landet samt en bred faglighed og unik viden hos vores over 200 medarbejdere kan vi skabe løsninger, der matcher dine behov. Vi rådgiver dig ud fra en forståelse for dine problemstillinger og tager udgangspunkt i dine konkrete behov. Vi finder løsninger, der skaber værdi for dig, og kan med vores faglige bredde levere en 360 gradersløsning, der tager hånd om dine udfordringer fra start til slut.

Vores rådgivning til forsyninger spænder også over bl.a. rettighedserhvervelse, lodsejerforhandlinger, tinglysningGIS og udarbejdelse af registreringsvejledninger samt handlingsplaner for anvendelse af GIS. Står du med en opgave, kan vi hjælpe med. Så giv os et kald og lad os sammen finde en løsning.

Vil du vide mere?

Jan Thinglev Olsen
Teamchef Forsyning, partner
Mobil +45 2321 5773
jto@geopartner.dk

Produktblade

GIS handlingsplan

Kontrol af tilslutningsbidrag

Digitalisering af vejafvandingens ledningsnet