Ejerlejlighederne i de største danske byer er dyrere end nogensinde, og det kan derfor være en god forretning at opdele både nye og eksisterende ejendomme i ejerlejligheder.

Vi realiserer din opdeling i ejerlejlighed

Har du planer om at opdele en ejendom i ejerlejligheder? Så er det vigtigt, at du allierer dig med en kompetent og erfaren landinspektør, som er ekspert i Ejerlejlighedsloven. Opdeling af ejendomme er nemlig omfattet af praktiserende landinspektørers monopol på matrikulære arbejder, og på grund af mange nye begrænsninger og udvidelser er ejerlejlighedsloven blevet en mere og mere kompliceret størrelse.

Vi rådgiver dig, fra du indvier os i din idé – til din opdeling i ejerlejligheder er noteret i Tingbogen. Vi undersøger, om der er begrænsninger på ejendommen, som forhindrer opdeling i ejerlejligheder i at blive en realitet. Vi opmåler ejendommen, udfærdiger fortegnelse, indhenter godkendelser, sørger for at ændringerne bliver noteret i Tingbogen og sikrer dermed, at dine planer kan realiseres.

Læs mere om opdeling i ejerlejlighed.

Vores rådgiverkontor på Frederiksberg har særligt fokus på rådgivning inden for projekt- og ejendomsudvikling. Kontakt os for kompetent rådgivning på dit projekt

Andy Klarholt
Landinspektør, partner
Telefon +45 4520 1641
Mobil +45 5054 5352
akl@geopartner.dk