Skærmbillede fra Geopartners 3D Mobil app

Med brug af app’en 3D Mobil kan vi tilbyde 3D kortlægning af ledningsnettet på en helt ny og enkel måde. Det er muligt at generere en model ud fra billeder og videoer, som er optaget med mobiltelefonen.

Udbytte af 3D kortlægning med 3D Mobil app

  • Sikrer dokumentation ved kritiske gravearbejder
  • 3D modeller viser hele udgravningen på optagelsestidspunktet
  • Mulighed for ajourføring af ledningsregistrering
  • Mulighed for visualisering af model med panorering og optage mål

Vi står gerne for optagelserne, men som forsyningsselskab eller entreprenør har I også selv mulighed for at gøre det, hvilket gør det til en fleksibel løsning for jer.

Tre målinger og så er du kørende

Model med markering af paspunkter

Som bruger skal du blot markere minimum 3 paspunkter på terrænet, som kan ses i billederne eller på videoen. Herefter optager du en video mens du går rundt om – i dette tilfælde en udgravning. Vi opmåler gerne paspunkterne for jer, men har I selv GPS-måleudstyr kan I blot levere opmålingsfilen til os. Når billederne eller videoen er taget, overføres data til Geopartner. Herefter behandler vi billederne
og leverer en færdig 3D model til jer. Modellen kan også udstilles og visualiseres i en browser, så I har let adgang til jeres modeller.

På baggrund af 3D modellen kan Geopartner tillige tilbyde at digitalisere ledninger og komponenter, og levere f.eks. DANDAS og DANVAND XML-filer til indlæsning i jeres ledningsregistreringssystem. Registreringen kan foruden geometri også indeholde ønskede attributdata vedr. dimensioner, materialer, årstal og andre oplysninger, der er vigtige for forsyningen.

Værdi for dig af 3D Mobil

Sådan får du 3D Mobil

App’en er udviklet til Android mobiler og er tilgængelig i Google Play Store. App’en er gratis, men du skal oprettes som bruger hos Geopartner, for at den fungerer. Når du søger efter 3D Mobil app’en i Google Play Store skal du skrive: “Geopartner” . Husk citationstegnene i din indtastning. Læs nedenstående guide, så er du godt igang.

Kontakt os, hvis du vil høre mere:

Anders Flensborg Iversen
Landinspektør, teamleder 3D-laserscanning og drone
Mobil +45 2869 4032
afi@geopartner.dk
Peter Nielsen
Kort- og landmålingstekniker
Mobil +45 2911 3907
pni@geopartner.dk