Maskinstyringsdata

Skal du lave udgravninger til kloak, regnvandsledninger, bygninger, vejanlæg eller måske nye diger? Vi tager hånd om projektgrundlaget og konverterer materialet til 3D maskinstyringsdata. Det giver dig sikkerhed fra start til slut.

3D maskinstyringsdata

Vi er specialister i datahåndtering, og med vores hjælp kan du koncentrere dig om det, du er bedst til – nemlig selve anlægsarbejdet. Med 3D maskinstyringsdata får du mulighed for at arbejde ud fra projekteringsgrundlaget direkte i marken, og det er ikke længere nødvendigt med afsætning og opmåling, inden gravearbejdet påbegyndes.

Vi optimerer dine anlægsopgaver, og med 3D maskinstyringsdata ved du præcis, hvor maskinen befinder sig og kan starte arbejdet med det samme. Vi hjælper også gerne med fikspunkter og sikrer, at din maskine er kalibreret, så den måler og graver korrekt.

 

Maskinstyring giver tidsbesparelse og præcist anlægsarbejde

Fordelene ved maskinstyringsdata i 3D er mange. Ikke alene er det tidsbesparende, men som entreprenør har du også hele projekteringsgrundlaget online i 3D og kan sikre, at du graver præcist.

Vi kan både uploade dataene til din maskine, så de ligger klar, når du vil i gang med gravearbejdet, eller levere dine nye 3D data direkte til dig, så du selv uploader dataene til maskinen. Vi kan også levere dataene til din GPS Rover.

Vi leverer maskindata til både Leica- og Trimble-systemer, og ønsker du selv at udfærdige 3D data, sælger vi også Bentley-software, der gør, at du nemt kommer i gang.

Se mere om hvordan vi hjælper entreprenører.

Kan vi hjælpe dig?

Morten Thoft
Projektchef, landinspektør, partner
Mobil +45 2923 7742
mot@geopartner.dk