Skal du lave udgravninger til kloak, regnvandsledninger, bygninger, vejanlæg eller måske nye diger? Vi tager hånd om projektgrundlaget og konverterer materialet til 3D maskinstyringsdata. Det giver dig sikkerhed fra start til slut.

3D maskinstyringsdata

Vi er specialister i datahåndtering – også til maskinstyring. Med vores hjælp kan du koncentrere dig om det, du er bedst til – nemlig selve anlægsarbejdet. Med 3D maskinstyringsdata får du mulighed for at arbejde ud fra projekteringsgrundlaget direkte i marken. Det er dermed ikke længere nødvendigt med afsætning og opmåling, inden gravearbejdet påbegyndes.

Vi optimerer dine anlægsopgaver, og med 3D maskinstyringsdata ved du præcis, hvor maskinen befinder sig og kan starte arbejdet med det samme. Vi hjælper også gerne med fikspunkter og sikrer, at din maskine er kalibreret, så den måler og graver korrekt.

Maskinstyring giver tidsbesparelse og præcist anlægsarbejde

Fordelene ved 3D-data til maskinstyring er mange. Ikke alene er det tidsbesparende, men som entreprenør har du også hele projekteringsgrundlaget online i 3D. Det er med til at sikre, at du graver præcist.

Vi kan både uploade datae til din maskine, så de ligger klar, når du vil i gang med gravearbejdet, eller levere dine nye 3D data direkte til dig, så du selv uploader dataene til maskinen. Vi kan også levere dataene til din GPS Rover.

Vi leverer maskinstyringsdata til både Leica– og Trimble-systemer, og ønsker du selv at udfærdige 3D data, sælger vi også Bentley-software, der gør, at du nemt kommer i gang.

Vores maskinstyringsteam består af 5 specialister – se hele teamet i produktark herunder

Se mere om hvordan vi hjælper entreprenører.

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Geopartner på projektet [Silkeborg motorvejen]. Geopartner har løst sine opgaver på en professionel facon og har været meget fleksible i forhold til arbejdets omfang og arbejdstider. Dette har betydet meget i vores projektorganisation, da uforudsete ting opstår på denne type projekter, som skal håndteres hurtigt og smidigt, og dette har Geopartner medvirket til

Jesper Bjerre, projektchef
Arkil-Bilfinger I/S

Kan vi hjælpe dig vedr. maskinstyring?

Martin Kofoed
Kort- og landmålingstekniker
Mobil +45 8140 4005
mko@geopartner.dk
Michael Hoff Adamsen
Bentley Konsulent, Kort- og landmålingstekniker
Mobil +45 4412 8521
mad@geopartner.dk
Ian Harding Crocker
Dataspecialist og landmåler
Mobil +45 2013 8397
ihc@geopartner.dk