Mister du af og til overblikket over de ejendomme I ejer? Eller vil du vide, hvem der ejer grunde op til din grund? GIS kort løsningen Map Ejerkort giver dig overblikket og de nødvendige oplysninger.

Bliv kontaktet en af en GIS-konsulent fra Geopartner

Hvad er Map Ejerkort?

Map Ejerkort er et GIS kort, der viser GIS data for ejendomsforhold på alle ejendomme i Danmark. Map Ejerkort kan derfor give svar på spørgsmål som:

Map Ejerkort - GIS kort - Geopartner
Visning i Map Ejerkort – GIS kort løsning fra Geopartner

Kortløsningen udstiller GIS data og tjenester til integration i egne GIS løsninger eller via Geopartners ’Map Connect’ platform. GIS-kortet ajourføres dagligt, så oplysningerne altid er opdateret.

Du kan søge oplysningerne frem på flere måder alt efter dit behov. F.eks. kan du søge alle ejendomme frem, der ejes af et bestemt CVR nr., så har du overblikket over din ejendomsportefølje. Eller du kan med musen markere et område af Danmark, hvor du ønsker at få oplysninger på alle ejendomme (inklusiv ejerlejligheder og bygninger på fremmede grund). Leder du efter en konkret ejendom, er der mulighed for at søge på adressen, matrikel eller ejendomsnummer.

Hvad får du med GIS kortet Map Ejerkort?

Map Ejerkort giver dig det visuelle overblik, da ejendommene præsenteres på et GIS kort. Farverne hjælper til tydeligt at adskille grundene. Ved ét klik i kortet, vises ejendommens sammensætning af matrikler sammen med udvalgte ejeroplysninger. Ejendommenes beliggenhedsadresser er ligeledes tilgængelige i kortet og kan sammen med de øvrige data trækkes ud til videre behandling.

Nyttige oplysninger i dette GIS kort for f.eks. kommuner og forsyninger

Ved hjælp af det nye beliggenhedsregister kan GIS kortet Map Ejerkort også vise bygninger på fremmed grund. Det betyder, at man kan se ejerforhold på f.eks. sommerhuse og kommuners eller forsyningers tekniske installationer.

Få materiale om Map Ejerkort

Nedenfor kan du få produktark om Map Ejerkort. Men vi er også altid klar til at tage en snak om, hvordan Map Ejerkort eller andre GIS-løsninger kan hjælpe lige netop din virksomhed. Se kontaktoplysninger i bunden af siden.

Prøv GIS kort løsningen Map Ejerkort gratis i en måned

Vi tilbyder en gratis prøvemåned uden binding, så I kan se, hvordan Map Ejerkort kan hjælpe jer i jeres virksomhed.
Send en mail med navn, telefonnummer og adresse så vender vi tilbage, klik her: MapEjerkort prøve (Mailadresse geopartnerwebgis@geopartner.dk)

Bliv kontaktet en af en GIS-konsulent fra Geopartner

Læs om Geopartners GIS løsninger og rådgivning her

Få tilsendt gratis webinar om GIS kort løsningen Map Ejerkort

Udfyld informationerne nedenfor og vi sender dig vores webinar om Map Ejerkort.


    Ja tak


    JaNej