Med WebGIS softwaret Map Connect fra Geopartner er dine geografiske data samlet i ét kort – det giver dig en nem adgang til de oplysninger, du skal bruge.

Bliv kontaktet en af en GIS-konsulent fra Geopartner

WebGIS betyder simpelthen en kortløsning, der gør brug af internettet. Et eksempel på dette er Map Connect, som er en WebGIS platform, der samler og viser de forskellige geografiske datatyper, som I har brug for.

Map Connect kan anvendes både som primært system til at visualisere data, eller også som ”omstillingscentral” til egne lokale WebGIS- og/eller desktopløsninger. Det kan f.eks. integreres med andre løsninger som ERP og CRM.

Platformen bygger på velkendte teknologier og internationale standarder, og anvendelsen kan derfor supplere de systemer, som I er vant til at arbejde med. Løsningen kan vise de forskellige data via tjenester, der kan anvendes i egne eksisterende løsninger.

4 fordele ved at bruge WebGIS

En WebGIS platform med mange tilpasningsmuligheder til jeres behov

Map Connect er en basisløsning inden for WebGIS, der kan udbygges med et utal af eksisterende moduler, og vi kan udvikle moduler og funktioner, så løsningen dækker netop jeres behov.
De mange muligheder for tilpasning af kortløsningen ned i små detaljer gør, at Map Connect bruges af både små og store virksomheder som eks. ejendomsmæglere, entreprenører, kommuner, forsyning og mange andre brancher hvor der er vidt forskellige krav til en kortløsnings indhold og funktioner.

Til WebGIS platformen kan anskaffes følgende tilkøbsmoduler: Map Ejerkort, LER-assistent, Graveassistent, Integration til Docunote, Map TV og Map TL.

Bliv kontaktet en af en GIS-konsulent fra Geopartner

Læs om Geopartners GIS løsninger og rådgivning her

Map Connect, kloakledning, kortløsning
Visning af kloakledninger i Map Connect.

Nu trækker og klargør vi vores data hurtigere… Vi er meget tilfredse med Map Connect og WebGIS kortene, vi kan trække ud. De er gode, og formatet passer rigtig godt til vores materialer, så det spiller godt sammen og ser derfor godt ud…

— Bernt Villadsen, ejendomsmægler og indehaver af Agriteam.

Vil du vide mere om WebGIS fra Geopartner? Kontakt vores GIS-konsulent:

Lars Klindt
GIS-konsulent
Mobil +45 2858 1660
lkm@geopartner.dk