Undersøg bindinger i områder. Brug det til både lokalplanlægning, arealanvendelse og for screening efter nye projektområder.

Udbytte af Map Binding

  • Effektiviserer din undersøgelse af bindinger
  • Godt overblik for screening af meget store områder
  • Spar tid på undersøgelser for arealanvendelser, som du gør igen og igen
  • Tidsbesparende arealopgørelse med ejendomme, ejere og arealer

Screeninger af bindinger…

… af meget store områder er noget kommuner og ejendomsudviklere laver hver dag, og det er en tidskrævende opgave. Du kender opgaven og hver gang et nyt projektområde er i fokus, er det om igen med at skaffe og finde de data, bindinger og begrænsninger, der gør sig gældende for området. Geopartner har løsningen til dig, der gerne vil effektivisere den del af screeningsopgaven, der omhandler fremsøgning af bindinger.

Geopartners Map Binding

Med Geopartners Map Binding vil arbejdet med undersøgelse af bindinger køre mere automatisk, samtidig med at du bevarer fleksibiliteten for unikke og individuelle undersøgelser af hvert projekt- eller delområde. Map Binding gør ikke bare din hverdag mere effektiv – det bliver også nemmere at dele projektområder med kollegaer og modificere arealopgørelser indtil alle bindinger og begrænsninger er undersøgt.

Mange datakilder – ét samlingspunkt

Det er ikke bare data fra Geopartner du kan anvende i Map Binding. Data kan komme fra fællesoffentlige datakilder, egne data eller berigede data, som du har tilkøbt ved enten en anden leverandør eller Geopartner. Data vises i programmet, færdig opsat, og det er bare at plukke fra de forskellige lag. Når man overfører bindinger med tilføjede respektafstande, vil restarealet automatisk genberegnes. Til sidst udtrækker du en arealopgørelse i en færdig skabelon for hver ejendom med reference til både ejendommens beliggenhedsadresse og angivelse af ejere.

Vis nemt flere scenarier og skab en optimal arealanvendelse

Map Binding er et godt og effektivt værktøj til at håndtere de overvejelser, der ofte er på arealer i opstartsfasen. Map Binding sparer dig for tid til behandlingen, og giver dig et godt grundlag for dokumentation og scenarier for arealanvendelse – uanset om du er i gang med lokalplanlægning, vindmølleprojektering eller solenergianlæg.

Del og præsenter din undersøgelse af bindinger

Dit projekt kan via Map Binding deles og præsenteres til andre via Geopartners ’Map Connect’ – en WebGIS platform. Det betyder at projektforslag kan deles med kollegaer og eksterne samarbejdspartnere via et tilpasset internetbaseret kort. Dette er nyttigt i projekter, hvor der er flere parter, der skal høres f.eks. advokater, arkitekter, udviklere, kommunen og entreprenører.

Fakta

  • Gem data i projektscenarier
  • Del viden og data med dine kollegaer og optimer arealanvendelsen ud fra forskellige scenarier
  • Integreret lokal adgang til fællesoffentlige datakilder og egne datakilder

Her kan du læse, hvordan vores landinspektører kan hjælpe dig med at få overblik over en ejendoms arealmæssige bindinger og begrænsninger.

Kontakt os, hvis du vil arbejde nemmere med bindinger

Lars Klindt
GIS-konsulent
Mobil +45 2858 1660
lkm@geopartner.dk
Anders Møller Jørgensen
Teamchef GIS og CAD
Mobil +45 3080 6027
ajo@geopartner.dk