I Geopartner deler vi gerne ud af vores viden. Har I behov for kurser, der kan videreuddanne og opkvalificere jeres medarbejdere? Vores dygtige konsulenter og rådgivere afholder løbende kurser og workshops, som kan tilpasses efter netop jeres behov.

Kurser i nye programmer og værktøjer

Vores konsulenter giver jer en grundig introduktion til en lang række konkrete programmer og platforme samt indføring i de nye muligheder, som værktøjerne indeholder. Det omfatter bl.a. Bentley Map, MicroStation og PowerCivil.

Hvis I ønsker det, kan vi tilpasse undervisningen specifikt til jeres behov. Det giver jer maksimalt udbytte af kurset. Undervisningen kan derfor foregå som et brugertilpasset standardkursus, hvor vi lægger større vægt på specifikke emner, som er relevante for jer. Det kan også foregå som workshop, hvor I kan inddrage egne data, projekter eller udfordringer.

Giver det større værdi for jer, at undervisningen foregår på jeres kontor, udfører vores konsulenter også sidemandsoplæring, hvor de besøger jer og hjælper med at løse forestående opgaver i de nye programmer.

I takt med at I bliver trygge i programmet, bliver instruktionerne færre. Med tiden vil vi blot assistere som sparringspartnere, når behovet opstår. Det er en både tidsbesparende og økonomisk fordelagtig løsning, som giver en god grundlæggende forståelse for de nye værktøjer og sikrer, at I hurtigt bliver hjemmevante i programmerne.

Inspirationsdage for forsyninger 

Geopartner afholder løbende spændende inspirationsdage for medarbejdere i landets forsyningsvirksomheder. Her stiller vi skarpt på en række konkrete emner og spørgsmål, som I kan støde på i jeres daglige arbejde. Vi tror på, at videndeling og samarbejde er vejen frem, og derfor vil der altid være fokus på dialog og netværk med dine forsyningskolleger.

Vores kurser udspringer af jeres behov. Vi hører derfor gerne fra jer, hvis I har særlige ønsker til kurser. Alle forløb kan tilrettelægges efter jeres specifikke behov og udfordringer.

Vil du vide mere om vores kurser?

Søren Holst
Udviklingsdirektør, partner
Mobil +45 2321 5793
sh@geopartner.dk