Hvad er Map Connect?

Map Connect er en kortløsning/platform, der samler og viser de forskellige geografiske datatyper, som I har brug for.

Map Connect kan anvendes både som primært system til at visualisere data, eller også som ”omstillingscentral” til egne lokale desktop og/eller WebGIS-løsninger. Map Connect kan f.eks. integreres med andre løsninger som ERP og CRM.

Platformen bygger på velkendte teknologier og internationale standarder, og anvendelsen kan derfor supplere de systemer, som I er vant til at arbejde med. Løsningen kan vise de forskellige data via tjenester, der kan anvendes i egne eksisterende løsninger.

4 fordele ved at bruge kortløsningen Map Connect

En kortløsning med mange tilpasningsmuligheder til jeres behov

Map Connect er en basisløsning, der kan udbygges med et utal af eksisterende moduler, og vi kan udvikle moduler og funktioner, så Map Connect dækker netop jeres behov.
De mange muligheder for tilpasning af kortløsningen ned i små detaljer gør, at Map Connect bruges af både små og store virksomheder og i forskellige brancher, hvor der er vidt forskellige krav til en kortløsnings indhold og funktioner.

Til Map Connect kan anskaffes følgende tilkøbsmoduler: Map Ejerkort, LER-assistent, Graveassistent, Integration til Docunote, Map TV og Map TL.

Map Connect, kloakledning, kortløsning
Visning af kloakledninger i Map Connect.

Nu trækker og klargør vi vores data hurtigere… Vi er meget tilfredse med kortene, vi kan trække ud. De er gode, og formatet passer rigtig godt til vores materialer, så det spiller godt sammen og ser derfor godt ud…

— Bernt Villadsen, ejendomsmægler og indehaver af Agriteam.

Vil du vide mere?

Anders Møller Jørgensen
Teamchef GIS og CAD
Mobil +45 3080 6027
ajo@geopartner.dk