Kortlægning af kirkegård

Har I behov for en opdatering af jeres kirkegårdskort, og vil I have en bedre administration af gravpladser samt planlægning og drift af jeres kirkegård? Geopartner tilbyder digitaliseret kortlægning af kirkegårde - et effektivt værktøj i jeres daglige arbejde.

Digitaliseret kortlægning af kirkegård

Vi indleder den digitaliserede kortlægning med droneopmåling af kirkegården. En af dronens spidskompetencer er nemlig knivskarpe fotos med høj opløsning, der kan sætte sammen til et sammenhængende ortofoto. Ud fra dette luftfoto med drone kortlægger vi kirkegårdens indretning, og den høje kvalitet gør det muligt at digitalisere alt fra hække, urnepladser og belægningsgrænser til brønde, riste og skraldespande.

Graveren og menighedsrådet er dem, der kender kirkegården bedst, og sammen finder vi ud af, hvordan vi dækker jeres behov på bedste vis. 

 

Få en opdateret kirkegårdsplan

Den digitale kortlægning udarbejder vi med udgangspunkt i dronens luftfoto og jeres gravstedskort, og vi gør den nye kirkegårdsplan klar til at implementere i jeres digitale system. Vi leverer også gerne den opdaterede kirkegårdsplan i papirform.

Et opdateret kortgrundlag er en anbefaling fra Kirkeministeriet, og en digitaliseret kortlægning er desuden et godt udgangspunkt for udvikling og omlægning af kirkegårdens landskab, hvor vi leverer beskrivelse og oversigt over kirkegårdens nuværende arkitektur og brug.

Vil du vide mere om digital kirkegårdsplan?

Majbrit Juel Hammelsvang
Landinspektør
Tel. +45 9641 5275
Mobil +45 2349 5829
mam@geopartner.dk