Graveassistenten giver hurtig, enkel og overskuelig adgang til jeres graveforespørgsel i LER og har funktioner, der letter arbejdet – hver dag.

Ny LER-lov medfører ny arbejdsprocedure

automatisk LER besvarelse ved graveforespørgsel i LER

Med ændringerne i LER-loven, der er trådt endeligt i kraft med LER 2.0 pr. 1. juli 2023, er procedurerne omkring adgang til ledningsoplysninger markant ændret for entreprenører og andre graveaktører.

Udfordringen ligger i, at du som entreprenør eller anden aktør nu selv skal hente kort og ledningsdata ved graveforespørgsel i LER, og derefter selv gøre data brugbare til det daglige arbejde.

De samlede ledningsdata udleveres kun digitalt i GML-format, hvilket for de fleste vil være besværligt at håndtere og anvende i virksomhedens øvrige software.

Få nem adgang til graveforespørgsel i LER

Geopartner har udviklet Graveassistenten – en enkel og elegant webløsning, der hjælper entreprenører og graveaktører med at konvertere data fra LER til dataformater, der kan indlæses i egne systemer. Samtidig viser Graveassistenten alle aktuelle graveforespørgsler i LER på ét kort, så du får ét samlet overblik.

Graveassistenten viser kun de gyldige graveforspørgsler. Det sikrer, at I altid arbejder med de nyeste data – så risikerer du ikke at grave, når forespørgslen i LER er udløbet.

Det kan du bl.a. med Graveassistenten

Graveassistenten er nem og effektiv at bruge, og giver dig nyttige værktøjer, der letter dit daglige arbejde, f.eks. kan du:

Vil du vide mere?

Kontakt os på nedenstående kontaktinformationer. Vi glæder os til at hjælpe dig i gang med automatiske LER-besvarelser.

Kontakt:

Lars Klindt
GIS-konsulent
Mobil +45 2858 1660
lkm@geopartner.dk