GIS er nøglen til at skabe overblik over store datamængder og komplekse problemstillinger, og en visualisering på et kort gør det lettere for jer at træffe kvalificerede beslutninger. Geopartner udvikler GIS software, der effektiviserer jeres opgaveløsninger.

Skræddersyede GIS- og softwareløsninger 

I Geopartner udvikler vi GIS- og softwareløsninger skræddersyet til jeres forsyningsvirksomhed. Vi tager udgangspunkt i jeres opgaver og data og tilpasser løsningerne til de platforme, som I anvender, hvad enten det er desktop, web eller mobil. Det sikrer jer en god og effektiv opgaveløsning.

Vores fagligt stærke specialister arbejder hver dag med GIS og Geodata, og ofte har jeres udfordringer berøring med de opgaver, vi løser i dagligdagen. Vi anvender en række forskellige CAD- og GIS-løsninger, som vi konstant søger at optimere for at opretholde den høje kvalitet og effektivitet.

Dén faglige knowhow vil vi gerne dele med jer. Det gør vi ved at udvikle softwareløsninger til GIS og geografisk kortlægning til vores kunder. GIS-løsningerne udvikles med udgangspunkt i jeres opgaver og data og til de platforme, som I anvender – hvad end det er desktop, web eller mobil.

Vi tester alt i praksis, inden GIS-løsningerne implementeres hos vores kunder. Det gør løsningerne unikke, troværdige og ikke mindst fagligt bedre løsninger og større sikkerhed i leverancen.

Se relaterede produktark nederst på siden.

Geopartner er Bentley ChannelPartner

Geopartner er Bentley ChannelPartner og autoriseret forhandler af Bentley Systems. Vi kan derfor hurtigt hjælpe med at finde det rette standardprogram og den rette løsning til jeres opgave.

Udover at levere softwareløsningen hjælper vi også med at klargøre GIS data og instruktioner eller at afholde et kursus i den pågældende løsning. Det sikrer, at I hurtigt kommer i gang med at løse jeres opgaver.

Vil du vide mere?

Anders Møller Jørgensen
Teamchef GIS & CAD
Mobil +45 3080 6027
ajo@geopartner.dk

Produktark

Er du klar til LER?

MapTL

Nem adgang til dine TV inspektioner

Stedfæst dine henvendelser, inden de kommer i Docunote

Tingbogsdata

Map Connect – Kortløsning der giver nem adgang til dine geografiske data

Map Ejerkort – Find ejerforhold på ejendomme i Danmark?