GIS og øvrige softwareløsninger

GIS er nøglen til at skabe overblik over store datamængder og komplekse problemstillinger, og en visualisering på et kort gør det lettere for jer at træffe kvalificerede beslutninger. Geopartner udvikler GIS software, der effektiviserer jeres opgaveløsninger.

Skræddersyede GIS- og softwareløsninger

I Geopartner udvikler vi GIS- og softwareløsninger skræddersyet til jeres forsyningsvirksomhed. Vi tager udgangspunkt i jeres opgaver og data og tilpasser løsningerne til de platforme, som I anvender, hvad enten det er desktop, web eller mobil. Det sikrer jer en god og effektiv opgaveløsning.

Vores fagligt stærke specialister arbejder hver dag med GIS på en lang række opgaver, og ofte har jeres udfordringer berøring med de opgaver, vi løser i dagligdagen. Vi anvender en række forskellige CAD- og GIS-løsninger, som vi konstant søger at optimere for at opretholde den høje kvalitet og effektivitet.

Dén faglige knowhow vil vi gerne dele med jer, og kombineret med vores dygtige programmører kan vi skabe løsninger, som skaber stor værdi for jeres forsyningsvirksomhed – både fagligt bedre løsninger, forbedret projektøkonomi og større sikkerhed i leverancen.

 

Geopartner er Bentley ChannelPartner

Geopartner er Bentley ChannelPartner og autoriseret forhandler af Bentley Systems og MapInfo Corporation. Vi kan derfor hurtigt hjælpe med at finde det rette standardprogram og den rette løsning til jeres opgave.

Udover at levere softwareløsningen hjælper vi også med at klargøre GIS data og instruktioner eller at afholde et kursus i den pågældende løsning. Det sikrer, at I hurtigt kommer i gang med at løse jeres opgaver.

Vil du vide mere?

Lars Klindt Mogensen
GIS konsulent
Mobil +45 2858 1660
lkm@geopartner.dk