I Geopartner er vi specialister i GIS løsninger og WebGIS , og vi tilbyder et udvalg af forskellige løsninger. Vi anvender GIS og geodata i vores eget arbejde, og vi rådgiver vores kunder om anvendelsen af GIS løsninger og geografiske data i deres hverdag, ligesom vi udvikler skræddersyede GIS- og CAD-løsninger til internt og eksternt brug.

Bliv kontaktet en af en GIS-konsulent fra Geopartner

Hvad er GIS ?

GIS kort - Geopartner

GIS er en forkortelse for Geografisk Informations System. Det er et digitalt system til bl.a. håndtering, tilknytning og analyse af geografisk relaterede data samt visualisering i digitale kort.  GIS anvendes af en række forskellige brancher – herunder Kommuner og andre offentlige myndigheder, forsyninger og byggebranchen – men også alle andre virksomheder og private borgere anvender GIS løsninger som eks. Google Maps.

GIS data

Intet GIS uden data. GIS er nøglen til at skabe overblik over store, komplekse datamængder og visualisere det i kortløsninger. Vores GIS-udviklere og GIS-konsulenter har indgående kendskab til geodata og datasammenhænge og kan derfor overskue og håndtere komplekse data og rådgive jer til kvalificerede og effektive GIS løsninger.

Skræddersyede GIS løsninger 

I Geopartner udvikler vi selv unikke GIS løsninger og til geografisk kortlægning til internt og eksternt brug. Vores dygtige udviklere og GIS-konsulenter skræddersyer også GIS software direkte til jeres virksomhed. De tager udgangspunkt i jeres opgaver og data og tilpasser løsningerne til de platforme, som I anvender, hvad enten det er desktop, web eller mobil. Det sikrer jer en god og effektiv opgaveløsning. Vi tester alt, inden GIS løsningerne implementeres hos vores kunder. Tilsammen gør det løsningerne unikke, relevante og ikke mindst fagligt bedre.

Bliv kontaktet en af en GIS-konsulent fra Geopartner

GIS kort kombinerer mange forskellige oplysninger

GIS kort er digitale kort, der udstiller geografisk tilknyttede data i en samlet kortløsning. Løsningen kan være i flere lag og kombinere mange forskellige typer af informationer i samme kort.

Læs om Map Ejerkort fra Geopartner, som er et eksempel på en GIS kort løsning, der henvender sig til eks. kommuner og forsyninger.   

WebGIS fra Geopartner

Hvis en kortløsning gør brug af internettet, kaldes det også en WebGIS løsning. Et eksempel på en WebGIS løsning er Map Connect fra Geopartner, som du kan læse mere om ved at klikke på linket.

Bliv kontaktet en af en GIS-konsulent fra Geopartner

Se GIS relaterede produktark nederst på siden.

Rådgivere og forhandler af Bentley CAD og GIS software

Bentleys programmer omfatter en række forskellige CAD og GIS software.

Geopartner har mangeårige superbrugere og rådgivere inden for Bentley Systems, og vi forhandler Bentley Software . Vi deler gerne vores mangeårige knowhov og rådgiver jer til at finde det rette standardprogram eller den rette CAD og GIS-løsning til jeres opgave.

Udover at levere softwareløsningen hjælper vi også med at klargøre GIS data. Det sikrer, at I hurtigt kommer i gang med at løse jeres opgaver.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om Geopartners GIS løsninger:

Lars Klindt
GIS-konsulent
Mobil +45 2858 1660
lkm@geopartner.dk
Søren Holst
Udviklingsdirektør, partner
Mobil +45 2321 5793
sh@geopartner.dk

Produktark

Er du klar til LER?

MapTL

Nem adgang til dine TV inspektioner

Stedfæst dine henvendelser, inden de kommer i Docunote

Tingbogsdata – TL Connect

Map Connect – Kortløsning der giver nem adgang til dine geografiske data

Map Ejerkort – Find ejerforhold på ejendomme i Danmark

Cloud Connect – Dataplatform

Map Binding – Fremsøg bindinger

LER – GML import

Geokontrol