Mange kommuner udvikler landbrugsjord til nye bydele. Er din jord en del af en plan for byudvikling? Vi hjælper dig med at sikre den bedste løsning og få mest mulig værdi ud af projektet.

Byudvikling af landbrugsjord

Skal vi hjælpe dig med at gøre din jord 20 gange mere værd, end den er i dag? Mange kommuner investerer i disse år i fremtiden og har store planer for byudvikling, hvor landbrugsjord udvikles til nye, attraktive bydele. Indgår din jord i en plan for byudvikling, så kan kommunens lokalplaner have stor betydning for dig som lodsejer. Derfor er det en god idé at undersøge dine økonomiske muligheder ved byudviklingen. Vi er din lokale rådgiver gennem hele processen.

Byudvikling gør din jord værdifuld

Vil du sikre dig den bedste løsning, skal du gøre dig overvejelser om dine muligheder så tidligt i processen som muligt. Vi rådgiver dig i, hvordan du får mest værdi ud af byudviklingen, og hvilken risikovillighed du kan gå ind i projektet med – enten ved selvstændig gennemførsel af udviklingsprojektet, samarbejde med professionel projektudvikler eller ved at sælge din landbrugsjord til en investor eller projektudvikler.

Med 24 kontorer over hele landet er vi din lokale landinspektør og rådgiver. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak eller et gratis møde med en af vores rådgivere.

Læs mere om vores totalløsning inden for byggemodning.

Vil du høre mere?

Carsten Angermair Elfrom
Landinspektør, teamleder Plan og Energi
Mobil +45 3080 8247
cae@geopartner.dk