Ejerlejlighedsopdeling

Ejerlejlighedsloven er gennem årene blevet mere og mere kompliceret, og opdeling i ejerlejligheder er derfor et komplekst område at begive sig ind på. En del ejendomme kan opdeles i ejerlejligheder, men der er også mange, hvor det ikke er muligt.

Opdeling i ejerlejligheder

Har du en ejendom, som du ønsker at opdele i ejerlejligheder, eller ønsker du at foretage ændringer i en allerede registreret ejerlejlighedsopdeling? Så er det vigtigt, at du søger kompetent og faglig rådgivning.

Opdeling af ejendomme i ejerlejligheder er omfattet af praktiserende landinspektørers monopol på at udføre matrikulære arbejder, og vores erfarne landinspektører tager hånd om hele processen og leder dig fra idé til notering af ejerlejligheden i tingbogen.

Vi rådgiver dig hele vejen igennem og sikrer, at din ejendom overholder lovens restriktive krav til ejerlejlighedsopdeling. Vi opmåler ejendommen, udfærdiger fortegnelse, indhenter godkendelser, sørger for at ændringerne noteret i tingbogen og sikrer dermed, at dine planer kan realiseres.

Vi hjælper både private samt udviklere og myndigheder med ejerlejlighedsopdelinger og ejerlejlighedsændringer.

Vi hjælper dig trygt igennem processen, når du skal foretage en ejerlejlighedsopdeling