Dronekortlægning og droneinspektion

Geopartner er førende inden for dronefeltet. Når du skal projektere nyt byggeri eller anlæg, skaber vi med dronekortlægning hurtigt og effektivt overblik over det projekterede område, så du kan træffe kvalificerede beslutninger.

Dronekortlægning giver retvisende grundlag

Forud for både renoveringsprojekter og projektering af nyt byggeri eller anlæg er det afgørende, at du kan træffe kvalificerede beslutninger på et retvisende grundlag. Dronekortlægning giver hurtigt og effektivt overblik over det område, som du skal projektere, hvilket skaber et kvalificeret grundlag til den videre projektering.

Geopartner er førende inden for dronefeltet, og vi bidrager med dronedata til planlægningen af komplekse projekter. Med vores flyvende kollega i luften optager vi målfaste ortofotos og indsamler data, som du bl.a. kan anvende til volumenberegning, situationsplaner og visualiseringer. Vi udarbejder også skråfotos, som vi leverer til bl.a. lokalplaner og golfbaner, samt video i høj kvalitet, som du også kan anvende til præsentationsfilm og visualisering. 

Dronen er også særdeles velegnet til løbende monitorering af større byggepladser og dækker et areal på op til 50 hektar på 35 minutter. Med dronen skaber vi hurtigt og effektivt overblik over, hvordan dit projekt skrider frem. Dronen er desuden velegnet til produktion af ortofoto, da med dens lave flyvehøjde er det muligt at opnå en langt bedre opløsning end ved traditionelle ortofotos.

 

Geopartner Inspections - inspektion med helikopterdrone

Det kan være dyrt og omkostningstungt at reparere og vedligeholde bl.a. ejendomme, forsyningsanlæg, infrastruktur, anlæg og områder. Regelmæssig vedligeholdelse forebygger skader og forfald, og det er samtidig med til at bevare ejendommens kvalitet og værdi. Drone inspektion giver dig overblik over, hvad der skal vedligeholdes, og det er en hurtig og effektiv metode, hvis du har mistanke om konkrete skader.

Geopartner gør det nemt at foretage komplekse inspektioner. Med vores specialudviklede dronekoncept, Geopartner Inspections, tilbyder vi en simpel og effektiv metode til komplekse inspektioner med data i enestående kvalitet. Helikopterdronen gør det muligt at foretage inspektioner af stort set alle ufremkommelige områder eller genstande, som eksempelvis bygninger, skorstene, skovarealer, vildthegn og vandløb.

Efter droneinspektionen leverer vi højkvalitets billedmateriale digitalt gennem webløsning, så I kan se materialet med det samme, og det er med større sikkerhed, hurtigere responstid, lavere omkostninger og markant bedre inspektionsmateriale end ved traditionelle inspektioner. Derfor er droneinspektioner både en mere økonomisk og effektiv metode.

Læs mere på www.geopartner-inspections.com

Kontakt os for at høre mere

Arne Frost Vedsted
Droneoperatør, landinspektør, partner
Tel. +45 9641 5271
Mobil +45 6162 8371
afv@geopartner.dk
Majbrit Juel Hammelsvang
Landinspektør
Tel. +45 9641 5275
Mobil +45 2349 5829
mam@geopartner.dk