Er jeres kirkegårdskort fyldt med tidens tilretninger, noter, pile og streger? Og derfor lidt uoverskueligt? Vi hjælper jer, så I får et opdateret digitalt kirkegårdskort.

Udbytte af digitalt kortmateriale                                 

Bliv klar til fremtidens digitale kirkegårdsforvaltning

Vi hjælper med overgangen fra trykte oversigtskort til digitale data og kort. Det gør vi først og fremmest med droner, der tager så knivskarpe billeder, at hver detalje på gravstedet kan ses, når I sidder på kontoret og planlægger.

Hvordan foregår processen?

Vi starter med et møde, hvor vi drøfter jeres ønsker og behov. Derefter starter digitaliseringsprocessen:

Efterfølgende kan I ved tilkøb af en ajourføringsaftale sikre, at kirkegårdskortet altid er ajourført.

Effektivitet i alle arbejdsgange

Det digitale kort skaber et digitalt grundlag, der kan kobles med det øvrige kirkegårdssystem. Det effektiviserer brugen af de andre systemer, som I anvender i dag. Det gør opgaver nemmere og hurtigere, samt sparer jer tid i hverdagen.

Korrekt, præcis og konkurrencedygtig

Vi har hjulpet mange kirkegårde i Danmark – både store og mindre. Vores erfaring og kvalitetsbevidsthed sikrer præcision og korrekthed i den endelige levering. Vores set-up er effektivt, og vi leverer kun præcis det, I har behov for, så selv mindre sogne kan få glæde af letheden ved et digitaliseret kirkegårdskort.

Se herunder, hvad en provst og en kirkegårdsleder fra forskellige sogne udtaler om samarbejdet og om den leverede ydelse:

Jeg har mødt kompetente og løsningsorienterede medarbejdere. Kortet kan forbindes med en plejeplan og på den måde skabe struktur i økonomi og praktisk arbejdsplanlægning”.

Søren Trab C, kirkegårdsleder, Nykøbing Mors Kirkegård

Vi har 24 kirker med hver deres kirkegård. Mange af kortene var håbløst forældet med lapper og rettelser og det ene og det andet… Nogen af kirkegårdene stod over for at skulle have opdateret kirkegårdskortet, og i stedet for at gøre det som vi altid har gjort det, så fik vi digitaliseret og opdateret alle i et hug og sparede penge… Og så er der flere smarte ting i systemet, bl.a. taler det så fint sammen med vores Brandsoftsystem. Generelt er sammenhængen til vores øvrige systemer rigtig god.

– Ole Rasmussen, Provst, Lemvig Provsti

Vil du have hjælp til berigtigelse af rettigheder i tingbogen for kirkegårds- eller præstegårdsjord? Se her

Kontakt mig, hvis du vil høre mere:

Lars Klindt
GIS-konsulent
Mobil +45 2858 1660
lkm@geopartner.dk