Geopartner er Bentley Channel Partner og autoriseret forhandler af Bentley software. Geopartner udvikler, rådgiver, forhandler og afholder kurser i Bentleys programmer.

Værdi for dig

  • Vi analyserer dit firma setup, så du får den bedste udnyttelse samt de relevante programmer
  • Skarpe specialister i forhold til opsætning og arbejdsgange
  • Du kan købe licenser til Bentley Software direkte hos os
  • Vi hjælper dig med al installation og opsætning
  • Vi laver specifikke tilpasninger/standarder til dit behov
  • Vi er din kontakt til forhandlere af tilføjelsesapplikationer og tredjeparts produkter, som er kompatible med Bentley Software.
  • Højt kvalificeret uddannelse af jeres brugere, da vi er certificerede undervisere i Bentley Software
  • Vi udbyder fast kursusrække samt kurser udviklet og målrettet til jeres firma eller opgaver
  • Udvikling af Best Practice workflows tilpasset jeres opgaver.
  • Én kontaktperson til hele Bentley processen fra anskaffelse over opsætning til drift…

Geopartner er din bedste vej til værdifulde resultater med Bentley software.

Forhandling af Bentley software til CAD og GIS samt Bentley rådgivning

Bentley udbyder software til CAD og GIS og tilbyder bl.a. programmerne OpenRoads, MicroStation og ContextCapture. Ved anlægsprojekter mv. efterspørges intelligent projektering, som kan opnås med brug af Bentley software. Det gælder eks. ved projektering af veje fra planlægning til anlæg, konstruktion af bassiner, eller volumenberegninger. Vi rådgiver dig i at vælge den rette software og vejleder dig i, hvordan du anvender og udnytter programmets mange værktøjer til fulde og tilpasser til jeres arbejdsopgaver.

Vi hjælper også forsyningsvirksomheder med registrering af intelligente data om forsyningsledninger, genererer data til maskinstyring, og rådgiver virksomheder i udvikling af digitale tvillinger eks. i form af 3D bymodeller, 3D terrænmodeller og 3D modeller af fysiske aktiver.

Vores konsulenters skarpe viden og erfaring spænder vidt, og de står klar til at analysere og løse jeres udfordringer, uanset om I selv kender løsningen på jeres udfordring eller ej. De kan derfor rådgive og hjælpe jer inden for alt fra konstruktion af tegninger til programmering af nye tillægsprogrammer.

Vi udvikler løsninger til jeres behov

Vores dygtige programmører udvikler tillægsprogrammer til Bentley software – specifikt udviklet til at løse jeres konkrete udfordring. Vi har bl.a. udviklet programmet Dynamiske Højdedata, som automatisk ajourfører højdedata med de nyeste data fra Danmarks Højdemodel og dermed effektiviserer arbejdet med højdedata.

Som Bentley partnere kan vi også fungere som dine kontakter til eksterne forhandlere af tilføjelsesapplikationer og tredjeparts produkter, som er kompatible med Bentley Software. På den måde er du sikker på, du får netop det, som passer til din løsning og arbejdsopgaver.

Kurser i Bentley programmer

Som Bentley Channel Partner er vi certificerede undervisere og afholder kurser i Bentleys softwareprogrammer. Vi tilbyder virksomhedsspecifikke kurser udviklet til netop jeres virksomheds løsning og behov.

Vi afholder også grundkurser i OpenRoads, MicroStation og ContextCapture.

Vores erfarne konsulenter sikrer, at du går fra kurset med både teoretisk og praktisk viden om programmets vigtige funktioner, som du efterfølgende kan implementere direkte i jeres organisation.

Grundet vores Channel Partner autorisation modtager alle kursister officielle kursusbeviser udstedt af Bentley efter kursusdeltagelse hos os.

Læs mere om vores Bentley kurser her

Bentley software

Se de vigtigste Bentley programmer herunder. Klik på links og gå til beskrivelser af programmerne:

Se relaterede produktark nederst på siden.

Kan jeg hjælpe dig videre?

Michael Hoff Adamsen
Bentley-konsulent
Mobil +45 4412 8521
mad@geopartner.dk

Produktark

Dynamiske-hoejdedata.pdf

Geokontrol.pdf

GeosaneringsPlan.pdf

GST koteberegner.pdf

GIS Dataimport – Let adgang til data i Bentley Map