Geopartner er Bentley ChannelPartner og autoriseret forhandler af Bentleys brede vifte af softwareprogrammer. Geopartner udvikler, forhandler, supporterer og afholder kurser i Bentleys programmer.

Forhandler af Bentley software til CAD og GIS

Bentley producerer software til CAD og GIS og tilbyder bl.a. programmerne PowerCivil, MicroStation og Bentley Map. Større anlægsprojekter efterspørger i stigende grad Bentley software. Skal du f.eks. konstruere veje, broer eller beregne volumen på et vejprojekt, kan vi rådgive dig i den rette software og vejlede dig i, hvordan du anvender og udnytter programmets mange værktøjer til fulde. Vi hjælper også forsyningsvirksomheder med registrering af intelligente data om forsyningsledninger og rådgiver i udvikling af vektorbaserede 3D bymodeller og 3D terrænmodeller.

Vores konsulenters faglige viden og erfaring spænder vidt, og de står alle klar til at løse jeres udfordring, uanset om I selv kender løsningen på jeres udfordring eller ej. De kan derfor rådgive og hjælpe jer inden for alt fra forsyning og konstruktion af tegninger til programmering af nye tillægsprogrammer.

Vi udvikler løsninger til jeres behov

Vores dygtige programmører udvikler mange tillægsprogrammer til Bentley software – specifikt udviklet til at løse jeres udfordring. Vi har bl.a. udviklet programmet Dynamiske Højdedata, som automatisk ajourfører højdedata med de nyeste data fra Danmarks Højdemodel og dermed effektiviserer arbejdet med højdedata.

Kurser i Bentley programmer

Som Bentley ChannelPartner afholder Geopartner også autoriserede kurser i Bentleys softwareprogrammer. Vi underviser i udvalgte programmer, og vores kurser omfatter bl.a. grundkurser i Bentley Map, MicroStation V8i 2D og PowerCivil samt kursus i MicroStation V8i Administrator. Vores erfarne konsulenter sikrer, at du går fra kurset med både teoretisk og praktisk viden om programmets vigtige funktioner, som du efterfølgende kan implementere direkte i jeres organisation. Læs mere om vores kurser her

Find alle Bentleys softwareløsninger her.

Se produktark nederst på siden.

Kan vi hjælpe dig videre?

Anders Møller Jørgensen
Teamchef GIS & CAD
Mobil +45 3080 6027
ajo@geopartner.dk

Produktark

Dynamiske-hoejdedata.pdf

Geokontrol.pdf

GeosaneringsPlan.pdf

GST koteberegner.pdf

GIS Dataimport – Let adgang til data i Bentley Map