Bæredygtighedscertificering af byområder

At sikre byområders bæredygtighed har altid været en udfordring inden for byplanlægning. Med bæredygtighedsscreening og -certificering af byområder sætter vi bæredygtighed på formel og gør den målbar. Dét fremtidssikrer byområder og gør dem attraktive – både for beboere og investorer.

Som det første og eneste landinspektørfirma er Geopartner medlem af Green Building Council Denmark, og vi er dermed også det eneste landinspektørfirma, der kan bæredygtighedscertificere byområder efter DGNB-standarden.

 

Fra screening til certificering

DGNB-standarden fungerer i praksis både som rettesnor for bæredygtighed i byggeri og byudvikling og som værktøj til planlægning og udførelse af bæredygtigt byggeri og byområder.

Med en DGNB-screening gør vi jeres bæredygtighedskrav håndgribelige. I får hurtigt overblik over bæredygtigheden i jeres plan samt sparring og kompetenceudvikling i forhold til bæredygtighed, dokumentationskrav og målbarhed. Herefter giver vi en vurdering af, hvordan DGNB kan indarbejdes i planen, og hvorvidt projektet er egnet til en bæredygtighedscertificering.

 

DGNB som planlægningsværktøj

Med DGNB som planlægningsværktøj garanterer vi, at byområder kan blive bæredygtige på alle parametre. Vi påtager os den koordinerende rolle i et byudviklingsprojekt og sikrer monitorering og kontrol af de fem DGNB-kvaliteter: Miljø, Social, Økonomi, Teknik og Proces. Vi håndterer alle fem kvaliteter og redegør for de kriterier, der skal måles og dokumenteres, før bæredygtighedscertificeringen er i hus.

 

Vil du vide mere om DGNB-certificering?

Kreils Kieler Ekelund
Landinspektør, DGNB-konsulent
Mobil +45 4064 0779
kke@geopartner.dk