Når I skal udstykke eller bygge nyt, er det afgørende at kende ejendommens muligheder og begrænsninger. Vi giver jer overblik og gør de arealmæssige bindinger håndgribelige.

Få overblik over ejendommens arealmæssige bindinger og begrænsninger

Skal I udstykke nye parcelhusgrunde eller måske opføre et nyt byggeri? I disse tilfælde er det væsentligt at vide, hvilke arealmæssige bindinger og begrænsninger, der er pålagt ejendommen. Det har nemlig afgørende betydning for, hvordan ejendommen kan anvendes og udvikles.

Vores landinspektører giver jer overblik over ejendommens muligheder og begrænsninger og gør bindingerne håndgribelige. Vi afklarer bindinger i form af bl.a. planer for anvendelse, deklarationer, bygge- og beskyttelseslinjer samt lednings- og vejforhold.

Vi indhenter alle relevante oplysninger fra de offentlige dataindsamlinger og kategoriserer og visualiserer dem på et topografisk kortgrundlag. Det giver jer en visuel præsentation af de bindinger og begrænsninger, der er pålagt ejendommen.

Servitutundersøgelser er ligeledes et vigtigt værktøj, når du skal vurdere, hvad en ejendom kan benyttes til. 

Map Binding – Undersøg bindinger nemt og effektivt

Arbejder du tit med undersøgelse af bindinger? Tag et kig på vores værktøj Map Binding, der gør dit arbejde med at fremsøge bindinger effektivt og tidsbesparende – læs mere om Map Binding

Vil du vide mere?