Vi støtter

Hvert år udvælger Geopartner en række gode initiativer, som vi støtter. I år støtter vi Familier med kræftramte børn og Danske Hospitalsklovne – to initiativer som gør hverdagen for syge børn og deres familier lidt bedre.

Familier med kræftramte børn

”Hvert år får ca. 160 børn under 14 år i Danmark konstateret kræft. Det betyder store omvæltninger for de familier, der rammes. Familier med kræftramte børn afholder en række faglige, sociale og rekreative aktiviteter for børn og unge med kræft og deres familier samt arbejder for forbedringer i behandlingen af og omsorgen af børn og unge med kræft”

Læs mere på FMKB her

 

Danske Hospitalsklovne 

”Danske Hospitalsklovne er en landsdækkende forening, som har eksisteret siden 2003. Vi arbejder ud fra en grundidé om, at humor, latter og smil fremmer helbredelse. Som klovneforening er vores fornemmeste opgave at sprede glæde blandt børn på de danske hospitaler. Vi bruger humor, fantasi og nærvær i arbejdet med at styrke barnets selvværd til at håndtere sin egen situation, hvilket i sidste ende gør barnets ophold på hospitalet mere overkommeligt”

Læs mere om foreningens arbejde her.

Geopartner støtter Danske Hospitalsklovne 2018