Virksomhedsophold som landinspektør i Geopartner

Hos Geopartner vil vi gerne være med til at udvikle og dygtiggøre dig som fremtidens landinspektør. Derfor tilbyder vi et virksomhedsophold på en række af vores kontorer.

Her kan du læse om virksomhedsophold hos os i efteråret 2022. Se hvad vi tilbyder dig, der studerer til landinspektør, samt hvilke kontorer du kan være på. Til sidst giver vi lidt inspiration til dig, der ikke har et projektemne endnu.

Hvordan er et virksomhedsophold hos Geopartner? To tidligere studerende fortæller

Jonas Stig Madsen – Tidligere landinspektørstuderende, Geopartner Odense

Jonas Stig, landinspektør og tidligere praktikant i Geopartner

Som praktikant ved Geopartner har jeg i trygge rammer stiftet praktisk bekendtskab med mange forskellige fagområder inden for landinspektørfaget. Kollegaerne har været imødekommende og velvillige til at lære fra sig, så det har været trygt at bede om hjælp og spørge om alle ”de dumme” spørgsmål.

Det bedste ved praktikforløbet ved Geopartner var deres fleksibilitet og åbenhed overfor det jeg havde lyst til at arbejde med. På den måde var jeg selv med til at præge mine opgaver. Hvis der var en sag jeg synes lød spændende, så kom jeg med på den – jeg var der for læringens skyld og ikke som en arbejdsressource.

Jeg har været på en bred vifte af opgaver, bl.a. afsætning, opmåling, vejudskillelse og lodsejerforhandlinger. På opgaverne har jeg fået en god forståelse for, hvordan en sag forløber fra start til slut. Og med en mentor i ryggen har jeg haft ansvar for et par sager – dét er noget der udvikler én fagligt.

Det er fedt at være i en stor organisation, hvor aldersspredningen er stor. Lige fra de ældre garvede, der har en masse viden, de gerne lærer fra sig, til de yngre, der næsten lige har været samme sted som en selv. Her er der også god hjælp at hente til sin projektopgave, og alle er søde til at sparre, og de hjælper med at finde de helt rigtige fagpersoner til den problemstilling, man har valgt.

Mit praktikforløb hos Geopartner har været sjovt og lærerigt, og jeg glæder mig til at tage fat på arbejdet igen, når jeg vender tilbage efter afslutningen af min uddannelse i sommeren 2021.”

Simon Stauning – Tidligere landinspektørstuderende, Geopartner Sønderborg

Simon Stauning, tidligere praktikant i Geopartner

“Mit praktikforløb ved Geopartner var præcis den praktiske del jeg manglede i min uddannelse. Det har været meget lærerigt at blive stillet over for konkrete problemstillinger i ”den virkelige verden”.

Som praktikant på et mindre kontor er jeg virkelig kommet bredt rundt i landinspektørfaget. Jeg har blandt andet været med på opgaver indenfor opmåling, tilbudsgivning, lokalplanlægning, matrikulært arbejde, skelforretning, samt deltaget i kundemøder.

Praktikken ved Geopartner har forberedt mig på jobbet som landinspektør på en måde, som studiet ikke kan. Og det har givet mig en selvsikkerhed. Tidligere kunne jeg være i tvivl, om mine kompetencer fra studiet rakte, men nu ved jeg, at jeg har noget at byde ind med.

Det har været dejligt at være i en virksomhed, der var bevidst om at man var grøn i faget. De var meget imødekommende og havde lyst til at fortælle og inddrage mig i arbejdet, så jeg følte mig altid velkommen til at spørge og bede om hjælp. Og så er stemningen blandt kollegaerne bare rar og afslappet.

Efter endt uddannelse i sommeren 2021 starter jeg igen ved Geopartner i Sønderborg. Jeg glæder mig særligt til igen at møde kunder og bidrage med min viden. Jeg glæder mig til at komme endnu dybere ind i den praktiske del af landinspektørfaget, og finpudse og styrke min faglighed.”