Vellykkede forsyningstemadage

I løbet af de seneste to uger er vores temadage for forsyninger løbet af stablen i både Fredericia og Ringsted – begge med mange kursusdeltagere, der fik nye værktøjer og værdifuld viden med hjem i arbejdstasken.

Karsten Vognsen, Geopartner, fortæller om satellitdataKarsten Vognsen, Geopartner, satte sammen med Lars Holmegaard fra Lemvig Vand & Spildevand fokus på, hvordan satellitdata giver overblik og indsigt og kan anvendes som driftsmæssigt beslutningsgrundlag.

 

Spændende oplægsholdere fra Lemvig Vand & Spildevand, Aalborg Forsyning, BlueKolding, NIRAS, Novafos og Geopartner delte ud af deres erfaringer fra konkrete cases og viden om alt fra ledningsregistrering og ejendomsret til fremtidens innovative løsninger.

Michaela Eiris, Novafos, deler sin viden på Geopartners forsyningstemadagMichaela Eiris fra Novafos på forsyningstemadagen i Ringsted gav bl.a. alle indblik i selskabets erfaringer med sammenlægning og konvertering af ledningsdatabaser fra ni kommuner. 

 

Vil du med næste gang? Følg os på LinkedIn og tilmeld dig vores nyhedsbrev for forsyninger – så er du sikker på ikke at gå glip af fremtidige forsyningstemadage.

Del på: