Velkommen til vores praktikanter i 2023

Her i sensommeren byder vi velkommen til en lang række af praktikanter, som vi har fornøjelsen af de næste par måneder. Vores KLT-praktikanter har allerede været her i 14 dage og landinspektørpraktikanterne starter i virksomhedsophold hos os i dag – velkommen til jer alle!

Som praktikant i Geopartner kommer man til at indgå i det daglige arbejde med vores dygtige medarbejdere, og de vil i høj grad få mulighed for at arbejde med de fagområder, som de brænder for.

Vi vil introducere dem for spændende oplevelser i det virkelige liv, hvor de skal tage fat, levere resultater og dermed lægger fundamentet for deres fremtidige karriere – selvfølgelig støttet af en mentor, der sørger for, at de får et fedt og lærerigt praktikophold, der udfordrer og udvikler dem.

Vi glæder os til den næste tid sammen med:

Vores landinspektørpraktikanter:

Katrine Hviid Wexel, der skal i virksomhedsophold på Skive kontoret. Katrine vil være i Geopartner i perioden 1. oktober til 30. november 2022.

Frederik Gordon Lemvig, der skal i virksomhedsophold på Aalborg kontoret. Frederik vil være i Geopartner i perioden 1. oktober til 30. november 2022.

Tobias Brusen Dollerup, der skal i virksomhedsophold på Aalborg kontoret. Tobias vil være i Geopartner i perioden 1. oktober til 30. november 2022.

Mia Toft, der skal i virksomhedsophold på kontoret i København. Mia vil være i Geopartner i perioden 1. oktober 2023 til 5. januar 2024.

Jeppe Ladekjær Jacobsen, der skal i virksomhedsophold på kontoret i København. Jeppe vil være i Geopartner i perioden 1. oktober 2023 til 5. januar 2024. Jeppe er også studiemedhjælper i København.

Vores kort- og landmålingspraktikanter:

Freja Frenstrup Tørner Hansen, der skal i praktik som kort- og landmålingstekniker på kontoret i København. Freja vil være i praktik i perioden 21. august til 27. oktober 2023.

Hakan Bardakci, der skal i praktik som kort- og landmålingstekniker på kontoret i København. Hakan vil være i praktik i perioden 21. august til 27. oktober 2023.

Lukas Jakob van Diepen, der skal i praktik som kort- og landmålingstekniker på kontoret i Aarhus. Lukas vil være i praktik i perioden 4. september til 17. november 2023.

Thorbjørn Rygaard Mikkelsen, der skal i praktik som kort- og landmålingstekniker på kontoret i Ringkjøbing. Thorbjørn vil være i praktik i perioden 4. september til 17. november 2023.

Rune Nygaard Boysen, der skal i praktik som kort- og landmålingstekniker på kontoret i Kolding/Haderslev. Rune vil være i praktik i perioden 4. september til 17. november 2023.

Gunnar Heimá, der skal i praktik som kort- og landmålingstekniker på kontoret i Sønderborg. Gunnar vil være i praktik i perioden 4. september til 17. november 2023.

William Andersen, der skal i praktik som kort- og landmålingstekniker på kontoret i Silkeborg. William vil være i praktik i perioden 4. september til 17. november 2023.

Vi ser frem til samarbejdet og byder jer alle velkommen i Geopartner.