Udviklingen af Erhvervskorridoren fortsætter

Geopartner er igen med i udviklingen af den nye erhvervskorridor i Silkeborg. Denne gang udstykker Geopartner et areal, som Silkeborg Kommune har købt. 

Nærmere bestemt arbejder Geopartner med udstykning af et areal på 6.000 kvadratmeter på Stagehøjvej 6 i Silkeborg. 

Kommunen ejer desuden et 4.500 kvadratmeter stort ubebygget areal på Lillehøjvej. Begge arealer er en del af Erhvervskorridoren, og de udstykkes løbende til salg til virksomheder, som Silkeborg Kommune allerede er i dialog med.

Populære grunde i erhvervskorridoren

Erhvervskorridoren, der ligger langs den kommende motorvejsstrækning gennem Silkeborg, har allerede vist sig at være attraktive erhvervsarealer for virksomheder. Mange arealer er allerede solgt til virksomheder, der er faldet for den tætte placering tæt ved by og motorvej. Andre arealer er ejet af Vejdirektoratet, som bruger arealerne i forbindelse med etableringen af motorvejen.

Geopartner har haft mange opgaver relateret til den nye motorvejsstrækning samt erhvervskorridor. Blandt andet med at forvandle området, hvor den tidligere tekstilvirksomhed Neckelmann var placeret, til et nyt 7000 etagemeter kontorhus ejet af Jyske Bank. Læs mere om det projekt her.

Flere oplysninger

Vil du vide mere om projektet og geopartners arbejde, så kontakt gerne landinspektør Ann-Marie Frydendal Sørensen eller landinspektør Anne Marie J. Walmar.

Visualiseringen er udlånt af Silkeborg Kommune og illustrerer den færdige erhvervskorridor langs motorvejsstrækningen. 

Læs mere om vores arbejde på erhvervskorridoren her.