Succesfuld temadag i Geopartner

Geopartner i Aarhus havde torsdag d. 4. juni medarbejdere fra 25 forsyningsselskaber til en vellykket temadag.

Foruden indlæg fra Geopartners forsyningsteam, var flere interessante oplægsholdere fra forsyningsselskaberne på programmet. Der blev debatteret og udvekslet erfaringer omkring nye arbejdsprocedurer, ny teknologi og nye muligheder.

– Det var vigtigt for os at komme omkring emner, der havde en bred faglig vinkel, men samtidig ramme de konkrete udfordringer og temaer, der optager forsyningerne netop nu. Og det synes jeg lykkedes rigtig fint, siger projektchef i Geopartner, Søren Holst.

Forsyningsselskaberne fik i løbet af dagen muligheden for at samarbejde og vidensdele om en række fagområder. En del medarbejdere fra Geopartner var også til stede til temadagen, som også for dem var en lærerig dag.

– Jeg har fået et stort udbytte af de mange gode indlæg, vi har hørt i dag. Så jeg er meget glad for, at så mange havde lyst til at komme og dele deres viden og erfaringer, siger projektchef, Søren Holst.

Blandt de dygtige foredragsholdere var Didde Stenholt og Inger Jess fra Herning Vand og Lene Krogsgaard Poulmann, Energi Viborg, der havde spændende oplæg med om hhv. dataarbejdet med regnvandssøer og opmåling og registrering af bassiner.

I videoen herunder fortæller Didde og Lene om deres oplevelser fra dagen.