SamAqua valgte Geopartner

Geopartner har netop vundet udbuddet af en rammeaftale med otte SamAqua forsyninger – Haderslev Vand A/S (Provas), Haderslev Spildevand A/S (Provas), FFV Spildevand A/S, Ærø Vand A/S, BlueKolding Spildevand A/S, Svendborg Spildevand A/S og Vandcenter Syd A/S. Udbuddet indebærer, at Geopartner bliver leverandør af alle landinspektørydelser for disse forsyningsselskaber i 2 år med mulighed for forlængelse i op til yderligere 2 år.

Geopartner var i konkurrence med to andre landinspektørfirmaer, der dannede konsortie, og Geopartner vandt klart på parametrene kvalitet, service og medarbejdere, herunder nøglemedarbejderes erfaring og kompetencer.

Geopartner har en bred medarbejderskare med mange forskellige kompetencer inden for forsyningsområdet. Derfor kan virksomheden sikre en afgørende helhed i tilbuddet af service og kvalitet, der dækker hele processen fra opmåling til dataaflevering.

– “Flere af de tilbudte medarbejdere har været med på rejsen gennem mere end 20 år og repræsenterer en unik viden og knowhow omkring de opgaver og udfordringer, som forsyningerne står overfor. Derfor er det også en kæmpe sejr for Geopartner, som viser, at den indsats og det store fokus vi har haft på forsyningsområdet gennem flere år har båret frugt, og det er meget tilfredsstillende, at vi nu bliver belønnet for det”, siger markedsdirektør Ann-Marie Frydendal, Geopartner.

De senere år har Geopartner vundet en række rammeaftaler og arbejder derfor tæt sammen med flere forsyninger. Det er dog første gang, at otte forsyningsselskaber udbyder landinspektørydelser samlet, og rammeaftalen med SamAqua har derfor stor betydning for virksomhedens fortsatte fokus på rådgivning og samarbejde på forsyningsområdet.

Forsyning som strategisk fokusområde

I de seneste 2 år har Geopartner gennemført en betydelig satsning på forsyningsområdet og tilført stærke kompetencer til forsyningsområdet. Virksomheden har tilført flere ressourcer i form af medarbejdere med specialiserede spidskompetencer og mangeårig erfaring inden for ledningsregistrering, DANVA branchestandarder, GIS & datahåndtering samt scanning.

Flere ressourcer og en omstrukturering af området har betydet, at Geopartner i dag er til stede landsækkende med 175 medarbejdere, der både kan levere stærkt på opmålingskompetencer og på specialiseret viden. Det er indstillingen til kvalitetsbetonet service, som har medvirket til at Geopartner i dag betragtes som en seriøs samarbejds­partner i forsyningskredse.

– “Geopartners fokus på god og effektiv opgaveløsning betyder også, at vi ikke hviler i, hvad man ”plejer” at gøre, men konstant søger at udvikle vores opgaver og tilbyde nye muligheder. En tilgang som ikke kun udvikler Geopartner, men i særdeleshed udvikler vores kunders medarbejdere og samarbejdspartnere til fordel for projekternes tidsplan, kvalitet og økonomi”, siger projektchef Søren Holst, Geopartner.

For Geopartner betyder aftalen, at virksomheden fremadrettet kan videreudvikle tilbud og services til de danske forsyningsselskaber og styrke samarbejdet.

– “Det bliver en spændende proces at skulle i gang med samarbejdet med SamAqua, hvor vi kan videreudvikle et i forvejen godt samarbejde”, afslutter projektchef Søren Holst.

Læs mere om vores kompetencer inden for forsyning, og hvordan vi kan hjælpe dig, her.