Nyhedsbreve

Vi vil gerne dele vores viden med alle interesserede. Det gør vi gennem vores nyhedsbreve, hvor vi fortæller om de mange spændene projekter, vi er med på, hvordan vi løser dem, og hvilken værdi vores kunder står med til slut.

Vi har to nyhedsbreve, og vi håber, at du har lyst til at tilslutte dig læserskaren på ét eller begge – god læselyst!

GeopartnerNyt

Nyhedsbrevet for dig, der har interesse for arbejdet og projekterne i landinspektørbranchen. Vi deler spændende historier om projekter fra hele landet og viser Geopartners brede faglighed fortalt gennem kundeprojekter. Nyhedsbrevet lander direkte i din indbakke 2 gange om året.

Tilmeld dig GeopartnerNyt

Geopartner Inspections nyhedsbrev

Nyhedsbrevet for dig, der vil læse spændende nyheder og historier om inspektion inden for klima, infrastruktur, forsyning og ejendomme. Så arbejder du inden for et af disse områder, så vil nyhedsbrevet give dig ny viden til dit arbejde. Vi er lidt “nørdede” – på den gode måde altså, men vi lover at “oversætte” vores viden, så du uanset din faglige baggrund kan læse, hvordan vores arbejde kan hjælpe dig. Nyhedsbrevet lander direkte i din indbakke ca. 2 gange om året.

Tilmeld dig Geopartner Inspections nyhedsbrev

Vi håber at møde dig i din indbakke. Vi sender kun 2-3 gange om året pr. nyhedsbrev. Og hvis du fortryder, kan du altid afmelde igen, men det tror vi ikke, du gør.

Her kan du se de seneste nyhedsbreve