Nyhedsbreve

Vi vil gerne dele vores viden med alle interesserede. Det gør vi gennem vores nyhedsbreve, hvor vi fortæller om de mange spændene projekter vi er med på, hvordan vi løser dem, og hvilken værdi vores kunder står med til slut.

Vi har tre nyhedsbreve, og vi håber, at du har lyst til at tilslutte dig læserskaren på ét eller flere af dem – god læselyst!

GeopartnerNyt

Nyhedsbrevet for dig, der har interesse for arbejdet i landinspektørbranchen. Vi deler spændende historier om projekter fra hele landet og viser Geopartners brede faglighed fortalt gennem kundeprojekter. Nyhedsbrevet lander direkte i din indbakke 2 gange om året.

Tilmeld dig GeopartnerNyt

Geopartners Forsyningsnyhedsbrev

Nyhedsbrevet for dig i forsyningsbranchen. Du får nyheder og artikler direkte i din indbakke, som er relevant for dig, der arbejder i forsyningsbranchen. Gennem kundeprojekter viser vi, hvordan vi dagligt, året rundt hjælper vores kunder med at skabe værdi i deres forsyning. Nyhedsbrevet lander direkte i din indbakke 2-3 gange om året.

Tilmeld dig Geopartners Forsyningsnyhedsbrev

Geopartner Inspections nyhedsbrev

Nyhedsbrevet for dig, der vil læse spændende nyheder og historier om inspektion inden for klima, infrastruktur, forsyning og ejendomme. Så arbejder du inden for et af disse områder, så vil nyhedsbrevet give dig ny viden til dit arbejde. Vi er lidt “nørdet” – på den gode måde altså, men vi lover at “oversætte” vores viden, så du uanset din faglige baggrund kan læse, hvordan vores arbejde kan hjælpe dig. Nyhedsbrevet lander direkte i din indbakke 2-3 gange om året.

Tilmeld dig Geopartner Inspections nyhedsbrev

Vi håber at møde dig i din indbakke. Vi sender kun 2-3 gange om året pr. nyhedsbrev. Og hvis du fortryder, kan du altid afmelde igen, men det tror vi ikke, du gør.