Nye tider – forandringer i Geopartners øverste ledelse

Efter tre års godt samarbejde med Bente Damgaard som administrerende direktør, har vi besluttet at afslutte samarbejdet. Bente efterlader Geopartner med et tydeligt styrket fundament i form af en klart defineret organisering og ledelsesstruktur, stærk sammenhængskraft på tværs af landet, styrket faglighed og værditilbud samt en defineret strategi for de kommende år med tydeliggjorte værdier.

Geopartner træder ind i en ny fase i virksomhedens udvikling, og ledelsen tilpasses til den kommende udvikling, vi går i møde. Det styrkede fundament giver et solidt afsæt for at bringe Geopartner godt videre som fremtidens landinspektørvirksomhed. 

Vi vil gerne takke Bente for den betydelige indsats. Den øvrige direktion og bestyrelse fortsætter ud ad det strategiske spor, der er lagt for virksomheden. I arbejdet med realiseringen af strategien, vil nye kompetencer og andre fagligheder blive suppleret ind i forretningen, så ambitionen om at stå endnu stærkere digitalt og forretningsmæssigt understøttes på bedste vis.

Andy Klarholt, Bestyrelsesformand