Ny administrerende direktør i Geopartner

Andy Klarholt og Bente Damgaard Geopartner Landinspektører
Bestyrelsesformand Andy Klarholt og den nye adm. direktør Bente Damgaard

Med virkning fra 1. juli 2021 foretager Geopartner Landinspektører A/S og datterselskabet Geopartner Inspections A/S en omrokering i direktionen, så  vicedirektør Bente Damgaard bliver ny administrerende direktør. Bente Damgaard har været ansat som vicedirektør i Geopartner Landinspektører siden 1. februar 2021 og var tidligere CEO for arkitektfirmaet Schmidt Hammer Lassen Architects fra 2005-2019.

Bentes erfaring med at udvikle og drive en partnerejet vidensvirksomhed på omtrent samme størrelse som Geopartner, og med fokus på projektorganisering, ressourcestyring samt medarbejderudvikling og -trivsel, er nogle af de kvaliteter, som hun har båret med sig ind i Geopartner Landinspektører.

Bestyrelsesformand Andy Klarholt udtaler:

– Da vi ansatte Bente, havde vi nogle forventninger i forhold til, at hun har opbygget og ledet en organisation, der på mange måder ligner Geopartners. Og de forventninger har hun de første måneder af sin ansættelse opfyldt til fulde. Samtidig oplever vi, at Bente besidder god beslutningskraft, og at hun evner at få mennesker til at samarbejde om fælles mål.  Med udgangspunkt i dette, kan jeg med stor glæde fortælle, at det var en enstemmig bestyrelse med fuld opbakning fra den samlede direktion, der har besluttet at udnævne Bente til administrerende direktør for Geopartner Landinspektører og Geopartner Inspections.

Ud over Bente Damgaard som administrerende direktør består direktionen i Geopartner Landinspektører fremover af samme personkreds som de sidste 6 måneder: Bjarne Jul Jacobsen som driftsdirektør – en post, som han hidtil har haft sideløbende med stillingen som administrerende direktør, Søren Tøstesen som fagdirektør og Søren Holst som udviklingsdirektør.

Også den kommende administrerende direktør, Bente Damgaard, er glad og ser en meget spændende opgave foran sig.

-Jeg glæder mig til at stå i spidsen for det Geopartner, som jeg har lært at kende de sidste måneder. En virksomhed, som er stor og lille på samme tid i kraft af den lokale forankring med 24 kontorer over hele landet. Med medarbejdere, som er engagerede og skarpe på hvert deres felt, og som brænder for udvikling. Og så i en branche, som er i rivende udvikling, og hvor opgaven de kommende år blandt andet bliver at tilpasse vores ydelser, så de i højere grad bliver datadrevne. Også i direktionen har vi efter min opfattelse den rigtige konstellation, hvor vi både har fokus på den faglige udvikling, forretningsudvikling og naturligvis på optimering af driften. Jeg tænker, vi har alle muligheder for i fællesskab at udvikle Geopartner til FREMTIDENS LANDINSPEKTØR. 

Bestyrelsesformanden er enig:

– Vi er sikre på, at Bente er den rette person til at gå forrest i Geopartner de kommende år. Den første store opgave er hun allerede i gang med sammen med direktion, ledergruppe og fagchefer – nemlig udvikling og senere implementering af strategien for de kommende år, så Geopartner bliver det faglige fyrtårn inden for landinspektørbranchen, slutter Andy Klarholt.

Kontakt:

Andy Klarholt, bestyrelsesformand, mobil 5054 5352

Bente Damgaard, kommende administrerende direktør, mobil 2020 9871