Nu kører det hele automatisk med LER assistent, så vi har fået fjernet en enorm arbejdsmængde…

Nicolai Jul Skødt fra Bjerreby Vandværk er bruger af vores LER assistent og andre af vores ydelser på forsyningsområdet. Nicolai og resten af teamet på Bjerreby Vandværk kom på LER assistent i sommeren 2020, og det har givet dem sikkerhed for, at de lever op til loven, når den nye LER lov træder i kraft.

Vi samarbejder med Geopartner om mange ting f.eks. opmåling af ledningsnet, tinglysning, WebGIS og automatisk LER besvarelse (LER assistent)

Mht. automatisk LER besvarelse handler det jo om overholdelse af gældende lovgivning. Derfor kom vi med på LER assistent fra Geopartner i sommeren 2020.

Det har været en lærerig proces for os. Førhen brugte vi de gamle kort ved graveforespørgsler og havde mulighed for at komme med personlige kommentarer og tilføjelser, når vi sendte LER oplysningerne.  Til gengæld var det et kæmpe arbejde at besvare alle henvendelser.

Nu kører det hele automatisk med LER assistent, så vi har fået fjernet en enorm arbejdsmængde, og det er vi naturligvis rigtig tilfredse med. Og dem, som forespørger, får svar meget hurtigere og på alle tider af døgnet.

Til gengæld stiller det større krav til kortmaterialet, at det skal være nøjagtigt og ajourført. Vi er derfor sammen med Geopartner i gang med at opmåle dele af ledningsnettet og opdatere vores digitale kortmateriale, så vi er sikre på, at det hele er ajour. 

WebGIS og Map Connect kortløsningen fra Geopartner er et dagligt opslagsværk for mig, som blandt andet gør, at jeg også kan passe vandværket fra sommerhuset, hvis jeg får henvendelser eller spørgsmål, når jeg er der.

Vi har et rigtig godt samarbejde med Geopartner – både dem som sidder på kontoret og dem, som får beskidte gummistøvler. Alle, som jeg er i berøring med, er søde. Og de er samtidig enormt professionelle og ordholdende. 

Nicolai Jul Skødt, Bjerreby Vandværk

Vil du være klar til LER 2.0? Kontakt os for en uforpligtende snak.

Lars Klindt
GIS-konsulent
Mobil +45 2858 1660
lkm@geopartner.dk