Netværk for nyuddannede landinspektører i Geopartner

At være nyuddannet og træde ind på det første rigtige arbejde eller et nyt arbejde inden for de første få år efter sin uddannelse kan være udfordrende på flere områder. Derfor har Geopartner for lidt over et år siden igangsat et netværk for nyuddannede landinspektører i Geopartner med 0-5 års erfaring. Her deler de hverdagens udfordringer, problemstillinger og erfaringer – både de faglige og de mere personlige.

Her et år efter gør vi en lille status. Derfor har vi spurgt landinspektør Esben Kudsk Skoffer, der er med i netværket, hvad han synes om at være med, og hvad netværket giver ham.

Esben er uddannet i 2019 og er landinspektør på vores kontor i Ringkøbing. Han er ikke i tvivl om, at netværket, er lige det, der er brug for i en virksomhed som vores og fortæller:

– Jeg synes, det at man kan snakke med andre nyuddannede landinspektører betyder meget for en god start som ny landinspektør, og det hjælper netværket rigtig godt med.

– Man kan ikke undgå som ny at løbe ind i usikkerhed om sin egen præstation – Gør jeg det godt nok? Er min viden tilstrækkelig? Hvad gør jeg i den her situation? Osv.

– Netværket er et sted, hvor man netop kan tale om disse ting og kan få spejlet sine udfordringer, faglige såvel som personlige. Jeg kan jo høre på de andre, at det er fuldstændig de samme ting, vi sidder eller har siddet med, så det giver noget ro at høre, at man ikke er alene.

– Jeg kan mærke, at netværket har styrket kontakten mellem flere, og det giver flere sparringspartnere i hverdagen – det er på en måde mere naturligt at ringe til en på et andet kontor og sparre om en problemstilling end før netværket startede. Det er specielt gavnligt for de af os, der har dagligdagen på en af de mindre kontorer.

– Netværket bidrager til følelsen af at høre til i Geopartner. Den åbne og ærlige dialog, der findes her og var der lige fra start, skaber en positiv atmosfære, hvor vi har en fælles interesse i at gøre det godt, og at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Fakta om netværket for nyuddannede landinspektører

Landinspektører med 0-5 års erfaring.

3 møder om året.

Fagligt indhold, der er krydret meget med sociale indslag. F.eks. er der blevet afholdt Geopartner Master Chef, hvor de konkurrerede i madkundskabens verden.

Åben og ærlige samtaler om livet som helt grøn eller få års erfaring som landinspektør.