Nannas næste skridt i karrieren hos Geopartner

Vores landinspektør Nanna Vinther er på vej til at tage et nyt skridt i sin karriere her hos Geopartner. Med nye arbejdsopgaver og en udskiftning af kontorpladsen i Odense med en ny plads i Geopartner Aalborg venter der hende mange spændende udfordringer i den kommende tid.

Fra den 1. juni 2023 bliver Nanna en del af vores nyoprettede specialistteam Plan og Energi, som er fordelt på vores kontorer over hele landet. Hun vil også blive involveret i teamet for Areal og Rettigheder.

Nanna selv fortæller: “Jeg glæder mig til at komme ind i de to for mig yderst spændende områder af landinspektørfaget. Energiområdet er stærkt stigende, og det bliver spændende og lærerigt at komme med på den rejse inden for den grønne omstilling, som Geopartner er med på.

Jeg er glad for at være i Geopartner, så det betyder meget for mig, at der er mulighed for at fortsætte min faglige udvikling her i Geopartner. Ledelsen har lyttet meget til mine ønsker for min egen udvikling – det føles godt.

Samtidig med at jeg specialisere mig, kommer jeg nu også tættere på min familie og kæreste, der alle bor i Aalborg – det er simpelthen fantastisk, at det kan gå op i en højere enhed.” siger Nanna Vinther afslutningsvis.

Vil du også være en del af en Arbejdsplads i Tiden, der understøtter medarbejdernes faglige udvikling og karriere? Så gå ind på vores karriereside og læs mere om os eller se vores film.