Marianne Rask ny instruktør på MicroStation PowerCivil

Geopartner udvider feltet af dygtige instruktører og henter Marianne Rask, indehaver af Vex Consult, som instruktør på kurset i MicroStation PowerCivil. Bentley har kåret Marianne som ”2015 educator of the year”, og vi kan dermed tilbyde vores kursister en af de absolut dygtigste og mest erfarne inden for feltet.

 

Stærkt kursusudbud til infrastruktursegmentet

Som Bentley ChannelPartner forhandler Geopartner ikke kun Bentley software – vi afholder også kurser i udvalgte Bentley produkter og kan nu tilbyde et endnu stærkere udbud over for infrastruktursegmentet.

- Vi er meget glade for at have indgået en aftale med Marianne om at undervise i Bentleys PowerCivil-suite, hvilket gør det muligt for vores kursister at trække på én af de absolut bedste kapaciteter inden for området, fortæller Søren, projektdirektør i Geopartner.

Geopartner arbejder selv på en lang række infrastrukturprojekter, hvor vi laver opmåling og projektering og leverer data til maskinstyring til komplekse vej- og broprojekter. Men den rette software gør ikke arbejdet alene – det er også vigtigt at vide, hvordan man udnytter og anvender programmerne korrekt.

- Vi har selv anvendt Marianne til intern opkvalificering af medarbejdere i Geopartner, og her har vi oplevet, hvilken forskel det gør at have en instruktør, der både er superkvalificeret og i stand til at lære fra sig, fortæller Søren.

 

Kom godt i gang med Bentleys civil-software

Marianne er uddannet civilingeniør og en af de mest erfarne brugere af Bentleys civil-software i Danmark. Hun har arbejdet inden for området siden 1993, og udover at være indehaver af konsulentfirmaet Vex Consult, underviser hun også studerende på DTU. Om kurset fortæller Marianne: 

- Jeg glæder mig til samarbejdet med Geopartner og til at hjælpe deres kunder godt i gang med at bruge Bentleys civil-software. Samtidig kan jeg jo benytte lejligheden til at promovere udbredelsen af standarderne fra Det Digitale Anlæg, der er til gavn for hele den danske anlægsbranche.

 

Vil du med på næste Powercivil-kursus? Så tjek vores kursuskalender og læs mere.

 

Del på: