Kom til workshop om relancering af MapGO

Geopartners løsning til registrering af grønne områder, MapGO, er under videreudvikling. I dialog og samarbejde med vores kunder ønsker vi at gentænke de gode, grundlæggende ideer bag programmet - i en ny sammenhæng, på en ny platform og med et nyt og forbedret serviceniveau. 

 

Derfor afholder Geopartner d. 31. august (Arrangementet er afholdt) en workshop om MapGO for alle MapGO-kunder. Kom med og få indflydelse på, hvordan konceptet skal udforme sig i fremtiden!

 

 

 

Få indflydelse på nyt koncept

 

På workshoppen vil du få indblik i de nye, indledende tanker bag det nye koncept, som bl.a. indeholder skiftet til en moderne web- og desktopplatform baseret på open source software (QGIS). Vi sætter på workshoppen fokus på at sikre optimale vilkår for drift, support og vedligehold, og viden og erfaringer kan deles frit mellem alle MapGO-brugere.

 

Men vi har også brug for din viden og dine erfaringer! Som MapGO-bruger ligger du nemlig inde med værdifuld viden, som vi ønsker at trække på. Derfor giver vi dig muligheden for at få indflydelse på relanceringen af MapGO-konceptet, der er på vej. 

 

Workshoppen er for alle kørende MapGO-kunder. Vil du med til workshoppen, så tilmeld dig hos Lars Klindt Mogensen på mail: lkm@geopartner.dk.

 

registrering af grønne områder MapGO

 

 

 

’GO’-tour i efteråret 2017

 

I efteråret afholder vi også ’GO’-tour, hvor vi på tre gå-hjem-møder hhv. i Jylland og på Fyn og Sjælland præsenterer konklusionerne og de nye tiltag fra workshoppen. Info om, hvor og hvornår vores ’GO’-tour stopper nær dig, vil blive offentliggjort senere på geopartner.dk. Du kan allerede nu tilmelde din e-mail, så du er sikker på at modtage info om 'GO'-touren, når programmet offentliggøres. Tilmeld dig herunder: 

  

 

Vil du høre mere om videreudviklingen af MapGO-konceptet? Giv Lars et kald for en uforpligtende snak på tlf.: 2858 1660.

Del på: