Kom med til forsyningstemadag i Geopartner

Geopartner har fornøjelsen af at invitere til endnu en forsyningstemadag i Aarhus d. 4. juni 2015. Vi sætter fokus på et højaktuelt emne – denne gang bygværker.

 

Årets tema

Netop bygværker er et fremragende eksempel på, hvor mange forskellige discipliner og kompetencer, der skal til for at sikre den optimale løsning i forbindelse med etablering af et nyt bygværk. 

Man kan bl.a. nævne visualiseringer, rettighedserhvervelse, opmåling, 3D, maskinstyring, ledningsregistrering og værdifastsættelse som del-elementer i etablering af et bygværk.

 

Kom godt i mål

For at komme godt i mål med disse opgaver er man afhængig af dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere, der behersker de involverede discipliner. Som et underliggende tema vil vi igen give forsyningsselskaberne mulighed for at nå mere og længere gennem samarbejde og vidensdeling.

 

Reservér 4. juni til forsyningstemadag

Geopartner opfordrer alle medarbejdere i forsyningsselskaberne med interesse for ovenstående til at investere en dag i at høre en række spændende oplægsholdere øse af deres erfaringer. Og derudover høre nærmere om de muligheder, der foreligger i dag for at løse opgaverne effektivt og med høj faglighed. Vi håber, at vi ses i Aarhus d. 4. juni. (Arrangementet er afholdt)

 

Tilmelding

Tilmeld dig pr. mail til projektchef Søren Holst sh@geopartner.dk med oplysninger om deltagere og EAN nummer af hensyn til fakturering af deltagergebyr. Deltagergebyret er 300 kr. pr. person - til dækning af omkostningerne til forplejning. Vi tager fortsat i mod tilmeldinger. 

 

Læs mere om vores kompetencer inden for forsyning her

Del på: