Henrik Borup Jeppesen er ny adm. direktør i Geopartner

Geopartner har fundet sin nye administrerende direktør, og det bliver den erfarne erhvervsleder Henrik Borup Jeppesen, der indtager direktørstolen og skal være med til at udvikle Geopartner fremover.

En kompetent og erfaren profil

Solid og mangeårig erfaring inden for ledelse, strategi og forretningsudvikling er en af grundene til, at Henrik Borup Jeppesen bliver kaldt for det perfekte match. Det har nemlig været vigtigt at finde en direktør, der både kan forene virksomhedsdrift og forretningsudvikling: 

- Vi ser Henrik som den perfekte adm. direktør for Geopartner, fordi han både mestrer at arbejde med overordnede strategiske betragtninger samtidig med, at han har øje for menneskene og detaljerne. Hans mangeårige ledelsesmæssige erfaring fra forskellige virksomheder og brancher matcher de udfordringer, som vi har i Geopartner, hvor både virksomhedsdrift og forretningsudvikling skal være succesfuldt, fortæller Anne Marie J. Walmar, bestyrelsesformand i Geopartner, og tilføjer:

- Det bliver hans opgave at sikre, at Geopartner kommer godt videre i 2019, og at virksomhedens udvikling fortsætter, og vi er overbeviste om, at Henrik Borup Jeppesen med sin store erfaring er den helt rette til den opgave.


Henrik Borup Jeppesen, administrerende direktør, og Anne Marie J. Walmar, bestyrelsesformand i Geopartner Landinspektører. Foto: Geopartner Landinspektører.

 

”Vi går en lys fremtid i møde”

Og netop det store fokus på både virksomhedsdrift, strategi og mennesker vil præge ledelsen af Geopartner:

- I 2019 vil vi styrke virksomhedens indtjeningsevne og organisering samtidig med, at medarbejderudvikling og god, værdibaseret og synlig ledelse skal fylde hverdagen, fortæller Henrik Borup Jeppesen.

Han glæder sig til at tiltræde som direktør og ser en lys fremtid for Geopartner:

- Vi har en lys fremtid med vores dygtige medarbejdere og et godt markedspotentiale. Geopartner er desuden en meget interessant virksomhed – både set i forhold til kompetencer, kerneforretning og udviklingsmuligheder. Derfor er jeg meget glad og stolt over, at bestyrelsen tilbød mig jobbet.

Henrik Borup Jeppesen er 56 år og bor på Fyn med sin familie.

Henrik Borup Jeppesen kommer fra en stilling som ledelseskonsulent i Ledelsesakademiet på University College Lillebælt og har tidligere været direktør i en række virksomheder, herunder både banker, konsulentvirksomheder og handels- og servicevirksomheder.

Del på: