Glædelig jul og godt nytår

Endnu et forrygende år går snart på hæld, og årets udgang er traditionen tro et tidspunkt, hvor vi gør status og ser frem mod nye eventyr i 2017. 2016 har været et år med mange spændende projekter og gode samarbejder med vores kunder landet over. Vi har budt velkommen til en god flok nye kolleger, vi har vokset os større og åbnet nye kontorer flere steder i landet. Det gør os i stand til at være endnu mere lokale og i nærheden af jer.

 

Tilbageblik på 2016

Nøjagtigt som sidste år og årene før det har vi haft fuld fart over feltet. Med en masse nye kollegaer og kompetencer i huset, går vi nu styrket ind i 2017. I kan se tilbage på nogle af højdepunkterne fra året sammen med os her:

Årets start bød på 16 nye, dygtige kollegaer på Sjælland efter sammenlægningen af landinspektørfirmaet VEKTOR og Geopartner. Et samarbejde der allerede har ført til mange spændende aktiviteter.

På Frederiksberg åbnede vi kontor, der blev landinspektørbranchens første rådgiverkontor.

Vi havde vokseværk i Nordjylland, og Landinspektørfirmaet Birk & Boe i Hjørring blev en del af Geopartner. Vi åbnede også kontor i Lindø Industripark for at være tættere på kunderne her.

Vi etablerede et flot nyt kontor i Randers med et kompetencestærkt hold af medarbejdere.

Samtidig er vi gennem ansættelser vokset ud af vores eksisterende kontorer i Aalborg og Viborg og er derfor flyttet til nye lokationer. 

2016 var også året, hvor vi fortsatte med at investere i ny teknologi og fik en masse dygtige kollegaer med nye kompetencer. Vi påbegyndte bl.a. et spændende og omfattende projekt med 3D-afsætning på et ekstraordinært byggeri i vandet ud for Havneøen i Vejle.

Vi styrkede vores droneforretning og overtog droneinspektionsvirksomheden Heliscope, hvilket betyder, at vi kan tilbyde et koncept til inspektion af bl.a. højspændingsledninger.

Og meget, meget mere.

 

Vi vil slutte året af med at takke vores kunder og samarbejdspartnere for året, der snart er gået. Vi ser frem til at fortsætte de gode takter sammen med jer i 2017 og glæder os til flere spændende projekter i det nye år.

Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår.

Geopartner

Del på: